Publicat el

Obriu les portes, de Txarango i Gemma Capdevila, nova llavor de Sembra Llibres

La setmana vinent arribarà a les llibreries la nova llavor de Sembra Llibres, Obriu les portes, de Txarango i la il·lustradora Gemma Capdevila, basat en la cançó homònima del grup. Aquest títol és el primer àlbum infantil il·lustrat de l’editorial.

En els temps que vivim, és fonamental posar a l’abast dels lectors més joves un llibre que faça reflexionar sobre la gran odissea dels nostres dies: la de les persones que han de fugir de casa seua a causa de la fam i la guerra.

Les il·lustracions que ha creat Gemma Capdevila tenen una gran càrrega poètica, i haurien d’ajudar a espantar els fantasmes de l’odi i sembrar, amb el diàleg entre diferents generacions, les llavors de la tolerància, el respecte i la diversitat.

No és la primera vegada que l’editorial publica llibres relacionats amb aquesta temàtica, com per exemple Córrer sense por i El gran futur, de Giuseppe Catozzella, o Quan érem refugiats, de Teresa Pàmies. Però és un tema que ha perdut espai en l’agenda mediàtica i aquest llibre hauria de contribuir a revertir aquesta situació.

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.