Sembra amb nosaltres

Sembra Llibres som una editorial independent, un projecte cooperatiu i arrelat al territori que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres. Aquesta és la raó que ens mou a editar, i la motivació que ens impulsa a crear una xarxa de subscriptors i subscriptores que vertebren aquest nou projecte.

Sembrar llibres avui en dia, en català i des del País Valencià és tot un repte, però ens il·lusiona abordar-lo. I sabem que amb la teua complicitat i suport és possible aconseguir-ho. És per això que et convidem a subscriure’t a Sembra Llibres. Perquè amb el teu suport podrem fer que la sembra cresca forta i viva, com la nostra cultura.

Avantatges de subscriure’t a Sembra Llibres:

Rebràs a casa els nostres llibres sense despeses d’enviament.

Gaudiràs de descomptes en esdeveniments culturals (música, cinema, teatre, etc.) que et proposarem.

Establiràs una via de comunicació preferent amb l’editorial, per compartir els projectes presents i futurs de Sembra Llibres, amb accés en primícia a continguts de publicacions i a material promocional.

Tindràs l’opció de participar en les activitats periòdiques que organitzarem per als subscriptors de Sembra Llibres.

Donaràs suport a la publicació en català des del País Valencià.

Quines són les condicions per a subscriure’s a Sembra Llibres?

És gratuït. No s’ha de pagar cap quota per ser subscriptor de Sembra Llibres.

T’enviem un exemplar de cadascun dels llibres que editem, amb un màxim de 8 per any, amb el cobrament fraccionat llibre a llibre per domiciliació bancària.

Nom i Cognoms

Document d'Identitat

Adreça

Població

Codi Postal

Telèfon

Correu electrònic

Número de compte corrent (amb IBAN)

Observacions

Adjuntar altres documents