Nosaltres

Sembra Llibres som una editorial independent i cooperativa que naix l’any 2014 amb la voluntat de sumar experi猫ncies i esfor莽os. Perqu猫 creiem en la interrelaci贸 entre lectors, autors i editors; en l鈥檌ntercanvi d鈥檌dees, en aprendre els uns dels altres.

Ens mou l’amor pels llibres. Ens entusiasma llegir-los, editar-los, escriure鈥檒s, compartir-los amb vosaltres. I ens agrada cuidar tots els detalls d鈥檃questa fr脿gil cadena emotiva. Des de l鈥檕riginal fins que t鈥檃rriba a les mans.

Tenim ben clars els reptes a qu猫 ens enfrontem, i ens motiva abordar-los. Creiem que cal fer un esfor莽 per obrir finestres que ajuden a veure el m贸n des de noves perspectives, a descobrir el talent dels nostres autors joves i adults. Per貌 tamb茅 les hist貌ries que ens arriben d鈥檃ltres latituds. Apostem per formats i col路leccions obertes amb la voluntat que els llibres parlen per si mateixos de la nostra editorial.

Som gent de la cultura. La cultura viva, la que batega cada dia, la que creem entre totes i tots. Tamb茅 som gent compromesa amb la nostra llengua. Volem contribuir a seguir regant-la i cuidant-la perqu猫 cresca forta i viva. Som, per tant, una editorial arrelada al nostre territori. Ens preocupa la nostra realitat, la nostra gent, el nostre entorn. I per aix貌 tamb茅 fem llibres que conviden a reflexionar, aprendre i compartir.

Hem nascut per cooperar. Volem sumar-nos al front dels qui enderroquen murs i construeixen alternatives al panorama actual. Creiem que la cultura 茅s una eina m茅s necess脿ria que mai. Volem aportar el nostre entusiasme per sembrar idees i il路lusions. Sembrar llibres. Aquest 茅s el nostre prop貌sit. I desitgem que ens ajudes a fer-ho possible.

Edici贸
Merc猫 P茅rez
merce@sembrallibres.com

Publicacions i art
Xavi Sarri脿
xavi@sembrallibres.com

Atenci贸 al professorat i Premsa
Samuel Fenollosa – soci treballador incorporat a la cooperativa amb subvenci贸 (per un import de 6.000鈧) amb fons propis de la Generalitat Valenciana cofinan莽at pel Ministeri de Treball i Economia Social
didactica@sembrallibres.com / comunicacio@sembrallibres.com

 

Administraci贸
Carles Ramos
administracio@sembrallibres.com

Subscriu-te al butllet铆 de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.