Viure morir i nàixer a Gaza

David Segarra
nº pàgines 224
ISBN 978-84-942350-5-4

PVP 25.00

Comença a
Llegir
Nota de
Premsa

Els grans mitjans ens han repetit fins a l’infinit escenes de mort i destrucció a Gaza, però ens han amagat la quotidianitat més extraordinària. Viure morir i nàixer a Gaza recull un centenar de fotografies que ens mostren les meravelles que David Segarra es va trobar enmig de la tragèdia: la capacitat de viure, d’estimar, de resistir i de sobreviure malgrat l’horror.

Acompanyant les imatges, les paraules antigues de la Mediterrània. Ausiàs March, Estellés, al-Russafí, Llach, Espriu, Aub, Ibn Arabí, Lorca, Darwix o Kavafis. Veus de les tradicions que ens han forjat com a civilitzacions. Però també pedaços de relats i històries poc conegudes que l’autor va descobrir durant tres mesos de convivència en aquest tros de Palestina. Històries de saviesa i dolor. Històries de paciència i perseverança. Històries de pèrdua i renaixença. Històries de la bellesa oculta de Gaza.

Llibre original amb fotografies
Texts in English
Texts in Arabic
Textos en castellano

SKU: 9788494235054 Categoria:

«David Segarra ens ha explicat perquè ha reflectit la bellesa entre tanta destrucció a Gaza. Un llibre espectacular.»
Miquel Ramos
«Maravellosa i emotiva crónica de que vol dir viure a Gaza»
Giuseppe Grezzi
«Una petita joia que val la pena tenir.»
Anna Bascuñana
«Vuire, morir i nàixer a Gaza. Llibre de David Segarra. La dignitat i el somriure d’un poble atacat.»
Toni Mejías, LOS CHIKOS DEL MAIZ

David Segarra

David Segarra (València 1976) és periodista i documentalista. Va ser dissenyador gràfic de moviments socials i marques com Partisano o grups com Obrint Pas. L’any 2000 va ser un dels impulsors del periòdic independent L’Avanç. Sis anys després va partir a Veneçuela on va dirigir i produir una quarantena de reportatges, documentals i videoclips amb Guarataro Films i Causa. El 2010 va ser un dels tripulants de la Flotilla de la Llibertat. Sobre aquesta experiència va realitzar el documental Foc sobre el Màrmara.

Premsa

«Una visión alternativa a la de los medios convencionales, basada en bombas, sangre y violencia. Las fotografías del libro transmiten, por el contrario, la sabiduría y la vida cotidiana de los ciudadanos gazatíes.»
DIAGONAL
«Document admirable i impactant d’un drama oblidat, es llig amb la vista térbola, perquè fa plorar.»
MEDITERRÀNEO
«Un llibre absolutament recomanable»
Territori clandestí, RÀDIO 4

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.