Viure morir i nàixer a Gaza

Els grans mitjans ens han repetit fins a l’infinit escenes de mort i destrucció a Gaza, però ens han amagat la quotidianitat més extraordinària. Viure morir i nàixer a Gaza recull un centenar de fotografies que ens mostren les meravelles que David Segarra es va trobar enmig de la tragèdia: la capacitat de viure, d’estimar, de resistir i de sobreviure malgrat l’horror.

Acompanyant les imatges, les paraules antigues de la Mediterrània. Ausiàs March, Estellés, al-Russafí, Llach, Espriu, Aub, Ibn Arabí, Lorca, Darwix o Kavafis. Veus de les tradicions que ens han forjat com a civilitzacions. Però també pedaços de relats i històries poc conegudes que l’autor va descobrir durant tres mesos de convivència en aquest tros de Palestina. Històries de saviesa i dolor. Històries de paciència i perseverança. Històries de pèrdua i renaixença. Històries de la bellesa oculta de Gaza.

Book in EnglishBook in ArabicLibro en castellano

 

Fitxa tècnica
Preu: 
25.00 €
Pàgines: 
224
Format: 
21 x 21 cm
Primera edició: 
05/12/2014
Il·lustració de coberta: 
N/C
ISBN: 
978-84-942350-5-4
La crítica diu

Una visión alternativa a la de los medios convencionales, basada en bombas, sangre y violencia. Las fotografías del libro transmiten, por el contrario, la sabiduría y la vida cotidiana de los ciudadanos gazatíes.

Diagonal

Document admirable i impactant d’un drama oblidat, es llig amb la vista térbola, perquè fa plorar.

Mediterraneo

Un llibre absolutament recomanable

Territori clandestí. Ràdio 4. RNE.
Video