Desobediència i democràcia

13.50

Categoria:

Descripció

Desobediència i democràcia. Nou fal·làcies sobre la llei i l’ordre és un llibre imprescindible per a entendre per què la desobediència és una eina legítima i necessària en la lluita pels drets civils. Escrit en plena onada de mobilitzacions al carrer, aquest llibre és un poderós al·legat amb què Howard Zinn respon als arguments criminalitzadors de la protesta.

Amb la seva memorable capacitat didàctica, el professor i activista rebat d’una en una les fal·làcies dominants sobre legalitat, repressió, violència o legitimitat dels poders de l’estat i explica com la desobediència civil és fonamental per a avançar cap a una societat més justa. Tot un clàssic que amb el pas del temps ha esdevingut un llibre de referència sobre el dret de protesta per a milers d’activistes d’arreu del món.

Un bàsic plenament vigent i necessari que publiquem ara, per primera vegada en català, amb pròleg de Xavier Antich.

«Un llibre que té l’immens mèrit d’haver plantejat, visionàriament, ja fa cinquanta anys, amb una extrema lucidesa, qüestions d’extraordinària actualitat que afecten els actuals debats al voltant de la desobediència civil.»
Xavier Antich

«El treball, i l’exemple, de Howard Zinn va canviar literalment la consciència d’una generació. La seva extraordinària tasca ens ha ajudat a entendre qui som i a què aspirem.»
Noam Chomsky

«Un llibre amb infinitat d’idees que plantegen reptes actuals per fer front a la crisi econòmica, social i democràtica als Països Catalans»

Eulàlia Reguant

«La lucidesa de Zinn s’obri pas a cada línia i és complicat que durant la lectura no ens arriben a la ment comparacions i imatges que encara es repeteixen al nostre temps.»
REVISTA MIRALL

COMPRA 13.50€

Informació addicional

PVP

13,50

ISBN

978-84-16698-51-6