L’amor fora de mapa

Després de trencar una llarga relació en un hotel d’Alacant, el Llull caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l’envolta. Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s’ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.

Amb la sensibilitat i l’habilitat que el caracteritza, Roc Casagran, una de les veus amb més projecció de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta esplèndida novel·la un univers ple de bellesa i angoixa, d’atracció i prohibició, d’autenticitat i desconcert. Un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles de tres ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

Fitxa tècnica
Preu: 
19 €
Pàgines: 
216
Format: 
14 x 21 cm
Primera edició: 
18/02/16
Il·lustració de coberta: 
Marta Bellvehí
ISBN: 
978-84-943736-9-5
La crítica diu

Una novel·la esplèndida

Culturas. La Vanguardia

L’amor fora de mapa ha donat nous camins per a les lletres, escrites, dites, parlades, recitades, musicades i cantades. El Roc ens regala un llenguatge poètic a cada racó del seu mapa.

Laura Borràs. Directora de lLC.

Una de les millors novel·les d’aquest 2016. Una obra poètica, valenta, plena d’alternatives tècniques i per a tots els públics. Una novel·la necessària, i això se’n poc dir de molt poques.

Els matins de TV3
Video