L’amor fora de mapa

Roc Casagran
nÂş pĂ gines 216
ISBN 978-84-943736-9-5

PVP 19.00

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
DidĂ ctica

Després de trencar una llarga relació en un hotel d’Alacant, el Llull caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l’envolta. Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s’ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.

Amb la sensibilitat i l’habilitat que el caracteritza, Roc Casagran, una de les veus amb més projecció de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta esplèndida novel·la un univers ple de bellesa i angoixa, d’atracció i prohibició, d’autenticitat i desconcert. Un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles de tres ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

SKU: 9788494373695 Categoria:

«L’amor fora de mapa ha donat nous camins per a les lletres, escrites, dites, parlades, recitades, musicades i cantades. El Roc ens regala un llenguatge poètic a cada racó del seu mapa.»
Laura BorrĂ s

Roc Casagran

Roc Casagran va néixer l’any 1980 a Sabadell. És llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Treballa de professor a secundària, feina que combina amb l’escriptura. Ha publicat els llibres de poesia Els carrers de les fàbriques, Trènicament trennificats, Després de Sarajevo i L’ombra queixalada; i les obres de narrativa Camí d’Ítaca (escrit conjuntament amb Oleguer Presas), Austràlia, Un ós panda al pas zebra i Ara que estem junts. Col·labora puntualment amb diversos mitjans de comunicació i fa recitals de poesia arreu del país, de vegades acompanyat pel cantautor Cesk Freixas.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.