Els avantatges de ser un marginat

En Charlie és un adolescent introvertit que viu amb la seva família aparentment modèlica. Quan acaba l’escola, el suïcidi del seu millor amic li dispara una sèrie d’inseguretats. L’entrada a l’institut arriba com una amenaça. Però, entre classe i classe, trobarà un professor que l’ajudarà a fer servir la literatura com una arma. I, sobretot, una colla de xavals més grans, atrevits i transgressors. Uns autèntics outsiders amb qui pujarà a les salvatges muntanyes russes de l’adolescència per descobrir emocions ocultes i aprendre a combatre les allargades ombres que el turmenten.

Els avantatges de ser un marginat és més que una narració explicada amb una llarga sèrie de cartes íntimes, divertides i devastadores. És més que un relat ple de referències a cançons, llibres i pel·lícules. És més que l’aclamada obra de debut d’Stephen Chbosky que s’ha convertit en un fenomen de culte amb versió cinematogràfica inclosa. És una novel·la captivadora que explora els traumes, les expectatives i els sentiments d’uns adolescents que batallen per aprendre a viure. I per sentir-se infinits.

Llegeix les més de 36.000 ressenyes a Goodreads sobre el llibre

La crítica diu

Els avantatges de ser un marginat’ ha entrat per la porta gran de les troballes, aquelles que romanen instal·lades en el nostre cervell per sempre més

Bloc Literari Tot és una metida

Commovedora, inspiradora i bellament escrita.

USA Today

Se’l passen de mà en mà com una patata calenta, i se’n recomanen la lectura des del primer moment.

The New York Times

Riuràs, ploraràs i t’enganxarà. La recordaràs per sempre.

The Guardian
Video