Els avantatges de ser un marginat

Stephen Chbosky
nº pàgines 232
ISBN 978-84-942350-8-5

PVP 14.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

En Charlie és un adolescent introvertit que viu amb la seva família aparentment modèlica. Quan acaba l’escola, el suïcidi del seu millor amic li dispara una sèrie d’inseguretats. L’entrada a l’institut arriba com una amenaça. Però, entre classe i classe, trobarà un professor que l’ajudarà a fer servir la literatura com una arma. I, sobretot, una colla de xavals més grans, atrevits i transgressors. Uns autèntics outsiders amb qui pujarà a les salvatges muntanyes russes de l’adolescència per descobrir emocions ocultes i aprendre a combatre les allargades ombres que el turmenten.

Els avantatges de ser un marginat és més que una narració explicada amb una llarga sèrie de cartes íntimes, divertides i devastadores. És més que un relat ple de referències a cançons, llibres i pel·lícules. És més que l’aclamada obra de debut d’Stephen Chbosky que s’ha convertit en un fenomen de culte amb versió cinematogràfica inclosa. És una novel·la captivadora que explora els traumes, les expectatives i els sentiments d’uns adolescents que batallen per aprendre a viure. I per sentir-se infinits.

Llegeix les més de 36.000 ressenyes a Goodreads sobre el llibre.

Esgotat

SKU: 9788494235085 Categoria:

Stephen Chbosky

Stephen Chbosky va néixer a Pittsburg (EUA) l’any 1970. Es va graduar en l’escola de guions de la Universitat del Sud de Califòrnia i, amb només vint-i-cinc anys, va estrenar The Four Corners of Nowhere al Festival de Cinema de Sundance, pel·lícula que va ser premiada al Festival de Cinema Underground de Chicago. L’any 1999, la seva primera novel·la, Els avantatges de ser un marginat, va ser un èxit inesperat i immediat als EUA, tant de públic com de crítica, i s’ha convertit en un fenomen de culte arreu del món. El 2012 va escriure el guió i va dirigir l’adaptació al cinema d’aquesta novel·la, amb Emma Watson, John Cusak i Logan Lerman com a protagonistes. El film va guanyar el premi de la critica independent nord-americana a la millor pel·lícula de debut. Durant la seva trajectòria com a escriptor, guionista i productor, ha estat reconegut amb premis com l’Abraham Polonsky. L’any 2000 va escriure el guió i va dirigir la sèrie de televisió Jericho.

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.