L’amor fora de mapa (edici贸 butxaca)

Roc Casagran
n潞 p脿gines 216
ISBN 978-84-16698-12-7

PVP 10.50

Descarregar
Coberta
Comen莽a a
Llegir
Proposta
Did脿ctica

Despr茅s de trencar una llarga relaci贸 en un hotel d鈥橝lacant, el Llull caur脿 en una espiral que l鈥檕bligar脿 a plantejar-se el sentit de la vida que l鈥檈nvolta. Per貌, sobretot, a valorar les tres potes en qu猫 s鈥檋a sustentat la seva fr脿gil estabilitat emocional: la Cl脿udia, l鈥檃ctivista social que s鈥檈nfronta als seus traumes amb fugides endavant; l鈥橢ldar, el guitarrista d鈥檕rigen bosni脿 que es guanya la vida en una funer脿ria; i la poesia, l鈥檃rma amb qu猫 el Llull dispara contra els seus fantasmes.

Amb la sensibilitat i l鈥檋abilitat que el caracteritza,聽Roc Casagran, una de les veus amb m茅s projecci贸 de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta espl猫ndida novel路la un univers ple de bellesa i angoixa, d鈥檃tracci贸 i prohibici贸, d鈥檃utenticitat i desconcert. Un laberint afectiu embolcallat de versos i can莽ons en qu猫 les pors i els desitjos m茅s 铆ntims s贸n les br煤ixoles de tres 脿nimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

Categoria:

芦L鈥檃mor fora de mapa ha donat nous camins per a les lletres, escrites, dites, parlades, recitades, musicades i cantades. El Roc ens regala un llenguatge po猫tic a cada rac贸 del seu mapa.禄
Laura Borr脿s

Roc Casagran

Roc Casagran va n茅ixer l鈥檃ny 1980 a Sabadell. 脡s llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Treballa de professor a secund脿ria, feina que combina amb l鈥檈scriptura. Ha publicat els llibres de poesia Els carrers de les f脿briques, Tr猫nicament trennificats, Despr茅s de Sarajevo i L鈥檕mbra queixalada; i les obres de narrativa Cam铆 d鈥櫭峵aca (escrit conjuntament amb Oleguer Presas), Austr脿lia, Un 贸s panda al pas zebra i Ara que estem junts. Col路labora puntualment amb diversos mitjans de comunicaci贸 i fa recitals de poesia arreu del pa铆s, de vegades acompanyat pel cantautor Cesk Freixas.

Premsa

Tamb茅 et pot interessar

Subscriu-te al butllet铆 de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.