L’altra banda de la muntanya

17.90

Categoria:

Descripció

Si durant segles només l’imperialisme i el patriarcat occidental ens han explicat el món, quantes formes valuoses i necessàries d’entendre’l ens han amagat? Què hi ha més enllà del racisme i el masclisme eurocèntric que ha colonitzat i dominat el planeta? Quin coneixement hi ha a l’altra banda de la muntanya? L’autora del premiat blog MsAfropolitan, Minna Salami, obre aquests interrogants en aquest llibre inspirador que explora qüestions centrals de la nostra societat com ara el feminisme, l’empoderament, el racisme o la descolonització, a més de l’art, la filosofia, la sexualitat, la mitologia africana o la cultura popular.

El resultat és un mosaic d’assajos escrits amb la naturalitat d’una narradora d’històries. Una nova i potent veu literària que ens ofereix una alenada d’esperança en un món en crisi, a partir del diàleg entre la saviesa de les cultures ancestrals i els moviments emancipadors contemporanis.

«L’altra banda de la muntanya és un llibre imaginatiu, estimulant i de descoberta que s’atreveix a situar el feminisme negre com el prisma a través del qual tots podem experimentar i comprendre millor el món. El vaig llegir a poc a poc, assaborint-lo com un aliment de l’ànima, mentre gaudia de la riquesa de les idees de Minna Salami i de la persuasió dels seus escrits.»

Bernardine Evaristo

COMPRA 17.90€

Informació addicional

PVP

17,90

ISBN

978-84-16698-52-3

Pàgines

232