La Muntanya

Laia Asso
nº pàgines 136
ISBN 978-84-16698-72-1

PVP 12.50

Comença a
Llegir

Els mohawks diuen que fer-se gran és pujar una muntanya. Després de l’any més dur de la seva vida i amb el curs a punt d’acabar-se, Dani sent que podria engegar-ho tot a la merda. A més de sis mil quilòmetres de distància, Ishi emprèn el camí cap a la Muntanya Sagrada per fer la cerca de visió que l’ha de convertir en un home adult.

A La Muntanya, l’escriptora Laia Asso ens captiva amb la història de dos joves amb realitats aparentment molt distants, però que s’assemblen més del que es pensen. Una aventura que transporta als territoris ancestrals dels nadius americans. Una oportunitat per apropar-nos als valors arrelats a la natura que els mohawks conserven malgrat segles de persecució. Un viatge iniciàtic per descobrir tota una manera d’entendre el món que ens ajuda a entendre’ns a nosaltres mateixos.


«Un viatge iniciàtic per descobrir tota una manera d’entendre el món que ens ajuda a entendre’ns a nosaltres mateixos.»
«Aprendran [els lectors juvenils] sobre nadius americans, s'hi sentiran representats (amb la ràbia i incomprensió que duu moltes vegades implícita aquesta etapa de la vida) i coneixeran personatges que tenen el coret molt gran, encara que a vegades no ho sàpiguen reconèixer»
Irene Jaume, llibretera La Ciutat Invisible
«No és fàcil escriure una novel·la per a joves que parli dels joves i del seu món interior i que resulti creïble. La Laia Asso ho ha fet. I és per això que celebrem LA MUNTANYA i us la recomanem moltíssim.»
Llibreria Sendak

Laia Asso

Laia Asso Ministral (Girona, 1978) és pediatra i dietista nutricionista. Després de dedicar setze anys a l’atenció hospitalària i primària, actualment treballa desenvolupant projectes en l’àmbit de la salut pública. Mare de tres filles. Tan entusiasta de les ciències com de les lletres, durant els darrers anys ha realitzat diversos cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al magazín cultural Catorze, en què ha publicat dos contes. És autora de diversos contes divulgatius per a infants. Ventres de paper és la seva primera novel·la.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.