La Muntanya

Laia Asso
nÂş pĂ gines 136
ISBN 978-84-16698-72-1

PVP 12.50

Comença a
Llegir

Els mohawks diuen que fer-se gran Ă©s pujar una muntanya. DesprĂ©s de l’any mĂ©s dur de la seva vida i amb el curs a punt d’acabar-se, Dani sent que podria engegar-ho tot a la merda. A mĂ©s de sis mil quilòmetres de distĂ ncia, Ishi emprèn el camĂ­ cap a la Muntanya Sagrada per fer la cerca de visiĂł que l’ha de convertir en un home adult.

A La Muntanya, l’escriptora Laia Asso ens captiva amb la història de dos joves amb realitats aparentment molt distants, però que s’assemblen més del que es pensen. Una aventura que transporta als territoris ancestrals dels nadius americans. Una oportunitat per apropar-nos als valors arrelats a la natura que els mohawks conserven malgrat segles de persecució. Un viatge iniciàtic per descobrir tota una manera d’entendre el món que ens ajuda a entendre’ns a nosaltres mateixos.


«Un viatge iniciàtic per descobrir tota una manera d’entendre el món que ens ajuda a entendre’ns a nosaltres mateixos.»
«Aprendran [els lectors juvenils] sobre nadius americans, s'hi sentiran representats (amb la ràbia i incomprensió que duu moltes vegades implícita aquesta etapa de la vida) i coneixeran personatges que tenen el coret molt gran, encara que a vegades no ho sàpiguen reconèixer»
Irene Jaume, llibretera La Ciutat Invisible
«No és fàcil escriure una novel·la per a joves que parli dels joves i del seu món interior i que resulti creïble. La Laia Asso ho ha fet. I és per això que celebrem LA MUNTANYA i us la recomanem moltíssim.»
Llibreria Sendak
«Un viatge que ens permet parlar d'adolescència, de creixement, de tradicions ancestrals, d'amistat... en definitiva, de la vida i d'estimar»
Club de lectura de La Salle Girona
«El millor d’aquesta narració, com ja hem dit, seria l’habilitat de l’autora per a introduir-se dins el confús i tèrbol món dels adolescents. Sap també molt bé reproduir la parla del jovent en aquests temps actuals.»
Sico Fons, CarĂ cters
«Una obra que va 'in crescendo' i que m'ha agradat moltíssim. També he plorat força...»
@supertramp.books, mestra i bibliotecaria

Laia Asso

Laia Asso Ministral (Girona, 1978) és pediatra i dietista nutricionista. Després de dedicar setze anys a l’atenció hospitalària i primària, actualment treballa desenvolupant projectes en l’àmbit de la salut pública. Mare de tres filles. Tan entusiasta de les ciències com de les lletres, durant els darrers anys ha realitzat diversos cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al magazín cultural Catorze, en què ha publicat dos contes. És autora de diversos contes divulgatius per a infants. Ventres de paper és la seva primera novel·la.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.