Tot per l’aire

Una història contada en deu cantonades
Jason Reynolds
nº pàgines 125
ISBN 978-84-16698-55-4

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

2a EDICIÓ!

Aquesta història havia de començar com ho fan les millors històries. Amb un autobús escolar caient del cel. Però ningú se’n va adonar. Estaven massa atrafegats parlant de mocs, pispant unes monedes, patinant amb l’skate, aprenent a caure, fent-se els valents, planejant una manera d’escapar, fent bromes, xocant-la de mil maneres, untant-se amb crema o trobant un refugi. I, sobretot, tornant cap a casa.

Amb la seva escriptura carregada d’empatia, humanitat i realisme, Jason Reynolds ha esdevingut un dels grans autors de la literatura juvenil nord-americana actual. A Tot per l’aire ens colpeja amb una història explicada en deu cantonades d’un barri popular de Nova York. Un relat absolutament divertit i tendre sobre el que passa quan s’acaben les classes .

Finalista del National Book Award, Premi d’Honor del Coretta Scott King Award i Medalla d’Or del Parents’ Choice Award.

Millor llibre de l’any per a joves segons Time, The New York Times, Kirkus i Scholar Library Journal

Categoria:

«Quin llibre més bonic! Deu històries independents on es creuen els personatges i que ens mostra què passa un cop sona el timbre de final de classes a l'institut. Les coses bones i les coses dolentes: els amics, la família, les angoixes, les malalties, els problemes econòmics... Un mosaic de vides que acaben conformant la vida d'un barri.»
Marta Cava, Bibliotecària a l'INS Premià de Mar.
«Un conjunt de relats que descriuen el dia a dia en un barri popular de Nova York. Té alguns relats meravellosos. Millor llibre de l’any per a joves segons Time, The New York Times, Kirkus i Scholar Library Journal.»
Júlia Baena

Jason Reynolds

Nascut a Washington DC i criat a la veïna Oxon Hill, Maryland, Jason Reynolds va trobar inspiració en el rap per començar a escriure poesia. Durant més de vint anys va escriure poesia abans d’escriure la primera novel·la el 2014, When I Was The Greatest, que va guanyar el premi Coretta Scott King. Els quatre anys següents va publicar set novel·les més, com la reconeguda trilogia Track, que comença amb Ghost (2016), finalista del National Book Award, i continua amb Patina (2017) i Sunny (2018); la novel·la As brave as you (2016),m guanyadora dels premis Kirkus 2016, NAACP Image i Schneider Family Book; o la novel·la Miles Morales: Spider-Man per a Marvel Comics (2017). Posteriorment Reynolds va tornar a la poesia amb Long Way Down (2017), una novel·la en vers que reconeguda amb la Menció d’Honor dels premis Newbery i Printz. El 2020 va publicar Stamped: Racism, Antiracism and You amb Ibram X. Kendi. Tot per l’aire ha estat un èxit immediat als EUA.   Foto: © Jati Lindsay

Premsa

«Una obra mestra»
Booklist

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.