Ventres de paper

Laia Asso
nÂş pĂ gines 106
ISBN 978-84-16698-34-9

PVP 16.00

Quan la Meki creu haver-se quedat embarassada, inicia una cadena de correus electrònics amb la seva mare. Les incerteses es tornen preguntes i aquestes reflexions íntimes i descarnades. O més encara, es converteixen en l’oportunitat d’alleugerir-se d’una criança plena d’obstacles i mines. I amb unes arrels a milers de quilòmetres de distància.
La primera novel·la de Laia Asso ens sorprèn amb una història sobre els poderosos lligams de la maternitat. Una emotiva obra que viatja a París, Barcelona i Etiòpia resseguint els sentiments de tres dones amb vides entrellaçades. Una narració punyent que ens parla de les relacions entre filles i mares, de les ferides obertes de l’adopció, de la lactància com una tria conscient i dels prejudicis racials, culturals i patriarcals que continuen colpejant les dones d’avui.

SKU: 9788416698349 Categoria: Etiquetes: ,

«La mirada múltiple que ens planteja Laia Asso en aquesta novel·la és molt important perquè la maternitat adoptiva en realitat és una maternitat en plural i això, a vegades, pot incomodar, però la “multimaternitat” és inherent a qualsevol procés d’adopció.»
Esther Vivas
«Acosteu-vos-hi a poc a poc, després agafeu embranzida i llegiu-la d’una sola alenada. En sortireu transmutats.»
Muriel Villanueva
«Podem descobrir aspectes d'una cultura generalment desconeguda i veure, des d'una finestra imaginària, problemes burocràtics de la nostra societat alhora que ens posem davant un mirall»
Ă€ngela BaldĂł, LA VEU DE LLIBRES

Laia Asso

Laia Asso Ministral (Girona, 1978) és pediatra i escriptora. Ha dedicat setze anys a l’atenció hospitalària i primària i després ha desenvolupat diversos projectes de salut pública. Actualment treballa en l’àmbit educatiu. Ha realitzat alguns cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al magazín cultural Catorze, en què també ha publicat dos contes. És autora de les novel·les Ventres de paper (Sembra Llibres, 2019) i La Muntanya (Sembra Llibres, 2022).

Premsa

«Laia Asso sorprèn amb una obra al voltant d’un tema que es nota que domina, i que sap transmetre amb una naturalitat molt agradable»
LLEGIR EN CAS D'INCENDI

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.