Ventres de paper

Ventres de paper - portada3D-SLL45

Quan la Meki creu haver-se quedat embarassada, inicia una cadena de correus electrònics amb la seva mare. Les incerteses es tornen preguntes i aquestes reflexions íntimes i descarnades. O més encara, es converteixen en l’oportunitat d’alleugerir-se d’una criança plena d’obstacles i mines. I amb unes arrels a milers de quilòmetres de distància.
La primera novel·la de Laia Asso ens sorprèn amb una història sobre els poderosos lligams de la maternitat. Una emotiva obra que viatja a París, Barcelona i Etiòpia resseguint els sentiments de tres dones amb vides entrellaçades. Una narració punyent que ens parla de les relacions entre filles i mares, de les ferides obertes de l’adopció, de la lactància com una tria conscient i dels prejudicis racials, culturals i patriarcals que continuen colpejant les dones d’avui.

Fitxa tècnica
Preu: 
16 €
Pàgines: 
106
Format: 
14x21
Primera edició: 
Setembre 2019
Il·lustració de coberta: 
Paola Villanueva
ISBN: 
978-84-16698-34-9
Descàrregues
La crítica diu

La mirada múltiple que ens planteja Laia Asso en aquesta novel·la és molt important perquè la maternitat adoptiva en realitat és una maternitat en plural i això, a vegades, pot incomodar, però la “multimaternitat” és inherent a qualsevol procés d’adopció.

Esther Vivas, Àrtic, Betevé

Ventres de Paper funciona per la seva aproximació al lector i per la visibilitat que fa de la maternitat, una temàtica convulsa en l’actualitat.

Aina Perich, Núvol

Acosteu-vos-hi a poc a poc, després agafeu embranzida i llegiu-la d’una sola alenada. En sortireu transmutats.

Muriel Villanueva, Catorze.cat

Sorprèn amb una obra al voltant d’un tema que es nota que domina, i que sap transmetre amb una naturalitat molt agradable

Àlvaro Muñoz. Llegir en cas d'incendi