Ventres de paper

Laia Asso
nÂş pĂ gines 106
ISBN 978-84-16698-34-9

PVP 16.00

Quan la Meki creu haver-se quedat embarassada, inicia una cadena de correus electrònics amb la seva mare. Les incerteses es tornen preguntes i aquestes reflexions íntimes i descarnades. O més encara, es converteixen en l’oportunitat d’alleugerir-se d’una criança plena d’obstacles i mines. I amb unes arrels a milers de quilòmetres de distància.
La primera novel·la de Laia Asso ens sorprèn amb una història sobre els poderosos lligams de la maternitat. Una emotiva obra que viatja a París, Barcelona i Etiòpia resseguint els sentiments de tres dones amb vides entrellaçades. Una narració punyent que ens parla de les relacions entre filles i mares, de les ferides obertes de l’adopció, de la lactància com una tria conscient i dels prejudicis racials, culturals i patriarcals que continuen colpejant les dones d’avui.

SKU: 9788416698349 Categoria: Etiquetes: ,

«La mirada múltiple que ens planteja Laia Asso en aquesta novel·la és molt important perquè la maternitat adoptiva en realitat és una maternitat en plural i això, a vegades, pot incomodar, però la “multimaternitat” és inherent a qualsevol procés d’adopció.»
Esther Vivas
«Acosteu-vos-hi a poc a poc, després agafeu embranzida i llegiu-la d’una sola alenada. En sortireu transmutats.»
Muriel Villanueva
«Podem descobrir aspectes d'una cultura generalment desconeguda i veure, des d'una finestra imaginària, problemes burocràtics de la nostra societat alhora que ens posem davant un mirall»
Ă€ngela BaldĂł, LA VEU DE LLIBRES

Laia Asso

Laia Asso Ministral (Girona, 1978) és pediatra i dietista nutricionista. Després de dedicar setze anys a l’atenció hospitalària i primària, actualment treballa desenvolupant projectes en l’àmbit de la salut pública. Mare de tres filles. Tan entusiasta de les ciències com de les lletres, durant els darrers anys ha realitzat diversos cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al magazín cultural Catorze, en què ha publicat dos contes. És autora de diversos contes divulgatius per a infants. Ventres de paper és la seva primera novel·la.

Premsa

«Laia Asso sorprèn amb una obra al voltant d’un tema que es nota que domina, i que sap transmetre amb una naturalitat molt agradable»
LLEGIR EN CAS D'INCENDI

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.