No hi havia a València…

Mercè Climent
nº pàgines 250
ISBN 978-84-16698-62-2

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

Jade i Àlex no s’han vist mai, però mantenen una relació epistolar que va començar amb un «hola» innocent deixat al pupitre que comparteixen, en hores diferents, a l’institut. En les cartes que s’intercanvien, en secret, hi ha confidències, anhels, dubtes, pors, desitjos, promeses… també referències a poemes, cançons, relats, mites i pel·lícules. A través de les paraules, creixerà una amistat —o potser és amor?— que els permetrà explicar-se, desfogarse i, sobretot, entendre’s. En una societat moltes vegades intolerant i plena de prejudicis no els serà fàcil, però en cada carta descobriran l’alliberament de ser qui realment volen ser.
A No hi havia a València…, Mercè Climent ens ofereix, amb l’empatia i la força que la caracteritzen, una poderosa novel·la que ens convida a explorar les identitats i els gèneres amb la ment i el cor ben oberts. Una història escrita en paper que ajuda a entendre que hi ha vida més enllà de la immediatesa de les xarxes i les pantalles. Un llibre que naix d’un dels poemes més bells de la nostra literatura per estirar el fil de totes les maneres d’estimar que conviuen als carrers de la València actual.

Categoria: Etiquetes: , , ,

«Una invitació a explorar totes les maneres possibles d’estimar, sense prejudicis ni apriorismes de cap mena, amb la ment ben oberta i posant el cor damunt de la taula.»
Pau Alabajos
«Un llibre que naix d’un dels poemes més bells de la nostra literatura per estirar el fil de totes les maneres d’estimar que conviuen als carrers de la València actual.»
«Una novel·la que ens apropa a la diferència per entendre-la i per trencar els estereotips que teníem preestablerts. Recomanada a tots els adults i a joves a partir de 3r d'ESO.»
Cristian Olivé
«Com a lectors, ens sentim amb el cor en un pessic, pendents de com evolucionarà la història. Només per això, per haver aconseguit crear una atmosfera d’incertesa duradora en el temps, per presentar-nos uns personatges redons i versemblants, la novel·la ja pagaria la pena de llegir.»
Francesc Gisbert

Mercè Climent

Mercè Climent (Alcoi, 1981) ha cursat els estudis d’Enginyer Agrònom i de Filologia Hispànica a València. La seua trajectòria com a autora per a infants i joves inclou Lina Panxolina i el quadern màgic, Marc i el poder sobre el temps, La flauta màgica, Moros i Cristians, El misteri dels Reis d’Orient i Murta i els minairons, II Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil. Ha obtingut diversos premis en el gènere de narrativa breu, com ara el Premi Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació per l’obra Temps d’oliva. Ha estat guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians convocat per l’AELC en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel seu blog Els primers gestos del verd. Amb la novel·la Somiant amb Aleixa, va guanyar el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida; i amb el poemari Infinitament, el Premi Ibn Jafadja Ciutat d’Alzira. Ha traduït al català els poemaris Arxipèlag, de Jordi Botella i Joan Antoni Climent Fullana, i una antologia de poemes de Gloria Fuertes, seleccionada per ella mateixa en el llibre Açò no és un llibre, és una dona. És fundadora i editora a Lletra Impresa Edicions.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.