La cabra

12.50

Fora d'estoc

Categoria:

Descripció

Quan a la mare de la Kid li ofereixen estrenar una obra de teatre alternatiu a Nova York, tota la família es muda sis mesos a un bloc de pisos de Manhattan. Els rumors diuen que en aquell edifici hi viu una cabra al terrat. Com és possible? Aviat descobrirà que aquell misteri no és la cosa més curiosa de l’edifici, sinó els personatges extraordinaris que l’habiten. Com el veí de l’àtic, el Joff, un famós skater cec que també és escriptor d’històries fantàstiques; o els de la novena planta, la Doris i el Jonathan, que tracten d’adaptar-se a un ictus; o el Kenneth, el veí de la desena planta amant de l’òpera que sempre està parlant amb els dos hàmsters que té. Quan la Kid coneix el Will mentre explora els secrets egipcis del Museu Metropolità d’Art, troba l’aliat perfecte per a tractar de resoldre el misteri de la cabra. Però aquesta aventura els portarà a enfrontar-se a les seves pròpies pors.

La cabra és una novel·la deliciosa d’Anne Fleming sobre uns personatges fascinants i entranyables que tracten d’omplir de sentit les seves vides. Una història entre el misteri i l’aventura, entre les persones i els animals, entre l’humor i la tendresa en què Manhattan és un protagonista més. Traduïda a un desena de llengües i seleccionada com un dels millors llibres de l’any pel prestigiós catàleg White Ravens, per la Biblioteca Pública de Nova York, pel jurat del premi Stregga Ragazze i Ragazzi i pel del premi Sheila A. Egoff de literatura d’infants i joves, La cabra ja ha robat el cor de milers de lectors de totes les edats d’arreu del món.

«Aquest llibre és com obrir una finestra i deixar que entri aire fresc i que puguis gaudir de la ciutat, de la Kid i en Will, dels seus pares, i de l’aventura d’una cabra que viu a un gratacell de NYC.»
Llibreria Al·lots⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

«Quina novel·la més deliciosa! D’aquelles ben construïdes i amb uns personatges que fan que per un moment t’oblidis del món.Em va donar una energia brutal.»
Marina Llompart. Lletraferits.

«Parla de la vida, de les coses importants i agradables. També de la pèrdua i com la digerim. De la timidesa… Un encant de llibre on la superació d’un mateix també juga un paper important.»
Llibreria l’Altell

Informació addicional

Pàgines

120

Format

14×21

ISBN

978-84-16698-39-4

Primera edició

Gener 2020

Imatge de coberta

Luis Demano