Obriu les portes

Txarango, Gemma Capdevila
nº pàgines 56
ISBN 978-84-16698-18-9

PVP 20.00

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Txarango no és només el gran fenòmen de la música catalana dels darrers anys, també és un grup de música compromès a transformar la nostra societat. Narrat amb els versos de la seva cançó homònima i amb les meravelloses il·lustracions de Gemma Capdevila, Obriu les portes ens convida a reflexionar sobre la gran odissea dels nostres dies: la de les persones que han de fugir de casa seva a causa de la fam i la guerra.

Un llibre il·lustrat farcit d’imatges d’una gran càrrega poètica que ens ajuden a espantar els fantasmes de l’odi i sembrar, amb el diàleg entre diferents generacions, les llavors de la tolerància, el respecte i la diversitat.

SKU: 9788416698189 Categoria: Etiquetes: , ,

«L’editorial valenciana s’estrena en el món dels àlbums il·lustrats amb una proposta d’una gran càrrega poètica al voltant dels refugiats, un tema radicalment d’actualitat malgrat que no forme part ja de l’agenda mediàtica»
Clara Berenguer

Txarango, Gemma Capdevila

Txarango és un dels grups més populars de la musica catalana actual. Reconeguts tant per la crítica com per un públic massiu, han publicat tres discos Benvingut al llarg viatge (2012), Som riu (2014) i El cor de la terra (2017). Han realitzat llargues gires internacionals i han protagonitzat diversos projecte socials i solidaris com el que van viure a Palestina, Líban o a Grècia on van actuar en el camp de refugiats de la Comunitat Eko.   Gemma Capdevila va néixer a Barcelona l’any 1988. Ha publicat llibres com Silencia, escrit per Nina da Lua (Petit Fragmenta, novembre de 2016); Camina, escrit per Alguer Miquel (autoeditat, desembre de 2016); The Bedtime Stories (Guomai (Xina), Novembre de 2017); La Sirenetta (Atmosphere Libri (Itàlia), Pròxima publicació).

Premsa

«Quan agafes el llibre entre les mans per primera vegada ja perceps que et marcarà, ja intueixes que el que llegiràs et transformarà, et farà pensar i et remourà per dins.»
Jaume Centelles

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.