Bon viatge, Pitblanc!

Empar de Lanuza
nÂş pĂ gines 129
ISBN 978-84-16698-54-7

PVP 11.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Pitblanc és un jove pingüí que es pregunta per què al pol hi ha nits que no es pon el sol. Com que ningú no li ho sap respondre, decideix emprendre un llarg viatge per mirar de trobar la resposta. Però no estarà sol. Durant la travessia coneixerà uns curiosos personatges que l’ajudaran a seguir la seua ruta: una gavina, un os, unes sépies, un parotet, una balena, una sirena o un petit humà. Tots aquests nous amics compartiran amb Pitblanc una aventura extraordinària.

Bon viatge, Pitblanc! és una de les obres més populars i estimades d’Empar de Lanuza. Una inoblidable història iniciàtica sobre un jove pingüí que emprén el viatge de la seua vida. Una aventura divertida i commovedora sobre la solidaritat entre els febles i les heroïcitats quotidianes.

Tot un clàssic de les nostres lletres que publiquem ara amb les meravelloses il·lustracions d’Helga Ambak.

SKU: 9788416698547 Categoria:

«Un llibre preciós que exposa la importància de les petites heroïcitats, de les decisions de cadascú, de la solidaritat entre els febles»
Miquel RayĂł

Empar de Lanuza

Empar de Lanuza i Hurtado va nàixer a València l’any 1950 i és una de les autores pioneres i més reconegudes de la literatura infantil i juvenil en la nostra llengua. Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de València, des de sempre ha estat vinculada amb el món dels infants, l’ensenyament i les lletres. Escriptora prolífica, és especialment coneguda com a narradora per a infants i joves, amb obres com El savi rei boig i altres contes (1979), Bon viatge, Pitblanc! (1982), Aventura d’una desventura (1985) o La família feroç (1988), però també és una de les poques escriptores que s’ha dedicat al teatre per a infants, on destaca el recull Mitja dotzena (1984). Igualment ha escrit poesia per als més menuts. Ha estat guardonada amb diversos premis, com el Folch i Torres, el Tirant lo Blanch i el Crítica Serra d’Or o el Roís de Corella de poesia. També ha publicat nombrosos articles i assajos per al públic adult.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.