Les aventures d’en Cebeta

Gianni Rodari
nº pàgines 140
ISBN 978-84-16698-40-0

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

«Les presons són fetes per als qui roben i els qui maten, però quan mana el príncep Llimona, els qui roben i maten són a la seva cort i a la presó hi van els ciutadans honrats.»

Amb motiu del centenari del geni de la imaginació, Gianni Rodari, publiquem una de les seves obres més populars i inoblidables: Les aventures d’en Cebeta. Una divertida faula contra les opressions protagonitzada per unes fruites i verdures entranyables. Amb l’objectiu d’alliberar el seu pare, empresonat injustament pel malvat Príncep Llimona, en Cebeta emprendrà una aventura trepidant aliant-se amb les criatures sotmeses per la reialesa. Seran capaces de derrotar totes juntes la supèrbia del poder? Amb la seva màgia eterna i universal, Gianni Rodari ens ofereix una lliçó emocionant sobre el bé i el mal i el poder de l’amistat, però també una finestra per a imaginar una societat més lliure i més justa per a tothom.

Amb pròleg de Xavi Sarrià.

SKU: 9788416698400 Categoria:

Gianni Rodari

Gianni Rodari va néixer a Omegna (Itàlia) el 1920 i va morir a Roma el 1980. Després d’haver obtingut el diploma d’ensenyament, va treballar com a professor durant uns quants anys. Al final de la Segona Guerra Mundial, però, va començar la seva carrera com a periodista, fet que el va portar a col·laborar amb nombroses revistes, entre les quals destaquen L’Unità, Pioniere o Paese Sera. Durant els anys cinquanta va començar a publicar les seves obres per a infants i joves, que van obtenir immediatament un èxit enorme de públic i crítica. Els seus llibres traduïts a diversos idiomes, com ara Les aventures d’en Cebeta, Gramàtica de la fantasia, Gelsomino al país dels mentiders o Contes per telèfon, han obtingut nombrosos premis, entre els quals el prestigiós Hans Christian Andersen (1970), considerat el premi Nobel de la literatura infantil, i són un punt de referència clau per a les persones implicades en l’educació lectora i la literatura infantil.

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.