Pintamurs

Marc Peris
n潞 p脿gines 88
ISBN 978-84-16698-49-3

PVP 15.95

Descarregar
Coberta

Un llibre com un artefacte per fer caure les barreres dels confinaments. Un llibre ple de murs per pintar, escriure, grafitejar, omplir de colors lliurement. Un llibre per retrobar-nos i fer-nos preguntes en fam铆lia. Un llibre per canviar la realitat des de la creativitat. Suma鈥檛 a l’estiu聽Pintamurs!

Pintamurs 茅s el primer 脿lbum de l鈥檃rtista Marc Peris, m茅s conegut com SOMA, un dels referents de l鈥street art a Mallorca. Un llibre per pintar ple d鈥檌matges divertides i metaf貌riques concebudes en ple confinament i que ens conviden acolorir els murs que ens a茂llen els uns dels altres. Una llibre, en definitiva, per incentivar la creativitat en fam铆lia mentre obrim escletxes per parlar de la societat en qu猫 vivim.

SKU: 9788416698493 Categoria:

Marc Peris

Marc Peris i Carratal脿, m茅s conegut com SOMA 茅s un il路lustrador, dissenyador, pintor i muralista que va n茅ixer a Val猫ncia. Des de ben xicotet es va dedicar a omplir p脿gines de cavallers, indis, balenes i tot tipus de criatures. Sempre ha volgut redibuixar la realitat que li ha tocat viure, per fer-la m茅s bonica i m茅s justa. Tamb茅 ha omplert de murals els carrers de Val猫ncia i de Mallorca, on va viure i va somiar durant molts i molts anys. Ha sigut un dels referents de l鈥檚treet art a l鈥檌lla de Mallorca i ha realitzat projectes per als museus i institucions m茅s importants. Sempre li ha interessat la part pedag貌gica de l鈥檃rt, per aix貌 compagina la seua vessant art铆stica amb la doc猫ncia.

Tamb茅 et pot interessar

Subscriu-te al butllet铆 de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.