Al país de l’olivera

Aitana Carrasco, Xavi Sarrià
nº pàgines 48
ISBN 978-84-16698-27-1

PVP 20.00

Descarregar
Coberta

Premi al Millor Llibre Il·lustrat de 2018 per la Generalitat Valenciana

Al país de l’olivera és una cançó d’Obrint Pas que s’ha convertit en tot un himne per a diferents generacions. Una declaració d’amor a les nostres arrels que va merèixer el Premi Ovidi a la millor lletra de cançó. L’autor d’aquests emotius versos, el músic i escriptor Xavi Sarrià, i la prestigiosa il·ustradora Aitana Carrasco han volgut sumar forces per regalar-nos aquest meravellós àlbum. Un preciós homentage al país íntim de la infantesa farcit de bicicletes, somnis, canyars, il·lusions, cases blanques, rialles o arracades de cireres. Un llibre que ens permet sembrar paraules, sentiments i paisatges de la nostra terra. Un mosaic de versos i dibuixos que ens parlen d’estimar i cuidar el lloc d’on venim. El lligam que mai no es trenca. L’amor que mai no es perd.

SKU: 9788416698271 Categoria: Etiquetes: ,

Aitana Carrasco

Aitana Carrasco va nàixer a València l’any 1978. Ha estat reconeguda amb el premi internacional A la Orillla del Viento, el Llibreter i el White Ravens, i ha estat inclosa en les llistes «Los Favoritos» d’IBBY, a Mèxic, i «Los Mejores Libros Infantiles y Juveniles» a Veneçuela. La seva obra ha estat exposada arreu del món. A Sembra Llibres ha publicat també les il˙lustracions del Llibre de les bèsties de Ramon Llull en versió de Roc Casagran i les de La Metamorfosi de Franz Kafka. Ara ha il·lustrat Al país de l'olivera.

Xavi Sarrià

Xavi Sarrià va nàixer a Barcelona l’any 1977, tot i que viu a València des de ben jove. Durant vint anys va ser lletrista i cantant del grup Obrint Pas, un dels més populars de la nostra música. Amb aquest grup va enregistrar set discos, entre els quals destaquen Terra, La flama, En moviment, Benvingut al paradís i Coratge, i va fer llargues gires arreu del món. L’any 2008 va publicar el recull de relats Històries del paradís, un èxit de crítica i públic traduïda també al castellà. El 2014 va publicar la novel·la Totes les cançons parlen de tu, que compta ja amb dotze edicions. El 2017 va iniciar la seua carrera musical en solitari amb el disc Amb l’esperança entre les dents. El 2020 va participar en la banda sonora de la pel·lícula La mort de Guillem. I l’any següent va codirigir, amb David Segarra i Víctor Serna, el llargmetratge documental No s’apaguen les estreles. És llicenciat en Filologia Catalana i ha col·laborat en diversos mitjans com Catalunya Ràdio, Ràdio Klara, L’Accent, Vilaweb o L’Avanç.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.