Cançó de fer camí

Maria-Mercè Marçal i Catolina T. Godina
nº pàgines 40
ISBN 978-84-16698-36-3

PVP 14.90

Descarregar
Coberta

Cançó de fer camí és un dels poemes més reconeguts i populars de Maria-Mercè Marçal. Un cant a la sororitat que ha esdevingut un dels himnes de la lluita feminista. Un viatge intergeneracional que , a partir de la pregunta “Vols venir a la meva barca?” convida a dialogar en família sobre valors bàsics com la igualtat o la solidaritat.
Il·lustrat per Carolina T. Godina, aquest tercer àlbum il·lustrat de Sembra Llibres, que presenta un nou format més reduït i una coberta en relleu, és tot un homenatge a una de les veus més importants de les lletres catalanes. Un llibre escrit des de la màgia i la convicció de qui se sentia tres voltes rebels.

SKU: 9788416698363 Categoria: Etiquetes: , ,

Maria-Mercè Marçal i Catolina T. Godina

Maria Mercè Marçal i Serra (Ivars d’Urgell, 13 de novembre de 1952- Barcelona, 5 de juliol de 1998) va ser poeta, catedràtica de català, narradora i traductora catalana i, per un temps, editora. En la seva trajectòria vital i literària destaquen Cau de llunes, Bruixa de dol, Sal oberta, La germana, L’estrangera i Desglaç (aplegats per ella mateixa el 1989 a Llengua abolida), tots ells títols essencials en la poesia contemporània. La seva única novel·la La passió segons Renée Vivien, va obtenir, entre d’altres guardons, el premi Carlemany 1994.     Carolina T. Godina, Ciria va néixer a Barcelona l’any 1981. Va estudiar la carrera de Filosofia a la UB per, anys més tard, i després de donar alguns tombs professionals, cursar estudis d’il·lustració a l’Escola Llotja de Barcelona (EASD Llotja). El dibuix i l’art en general han estat, des de ben petita, part del seu dia a dia, i el que més estima junt amb la literatura. Va començar en el món de la il·lustració professional l’any 2017. Com a il·lustradora, ha treballat per la revista infantil Namaka (2017-2018) i ha publicat el llibre Good night de l’editorial Guomai (Xina, novembre de 2017).

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.