Vernon subutex 1

Alex Bleach, vella glòria del rock francès, mor d’una sobredosi a la banyera d’un hotel. Una desgràcia per als seus seguidors, però sobretot per a Vernon Subutex. Bleach no només era el seu amic, també li pagava el lloguer des del moment que Vernon es va veure obligat a tancar la botiga de discos que regentava. Sense sostre, diners ni família, haurà de sobreviure demanant ajuda als seus antics amics de l’època daurada de l’underground parisenc.

Virginie Despentes ja és un dels grans noms de la literatura europea actual. L’autora d’obres transgressores i censurades com Baise-moi, així com del celebrat manifest feminista Teoria King Kong, ens presenta el primer volum d’una trilogia que ha arrasat a França. La història d’uns personatges rebels i radicals que es menjaven el París dels anys vuitanta i que en la maduresa s’enfronten als efectes nefastos de la crisi social i econòmica. Una lectura absorbent, irònica i realista concebuda a boca de canó. Una aclamada comèdia humana amb aspecte de thriller que radiografia de forma àcida i mordaç la caiguda de l’estat del benestar que s’estén per tot Europa.

Fitxa tècnica
Preu: 
19.50 €
Pàgines: 
328
Format: 
14x21
Primera edició: 
Abril 2019
Il·lustració de coberta: 
David de las Heras
ISBN: 
978-84-16698-33-2
Descàrregues
La crítica diu

Durant les seves estades barcelonines va escriure la major part de la trilogia ‘Vernon Subutex’. Entre el Besòs i el Llobregat, l’autora francesa ha trobat inspiració i temps

Time Out Barcelona

Recordeu aquelles novel·les dels anys noranta? Històries urbanes de dro-gues i sexe amb forma decollage. Sorpresa: aquell gènere ha donat aquestaobra inoblidable vint anys després.

El Mundo

Entrar en aquesta novel·la és com entraren territori comanxe. Un veritable electrocardiograma.

Le figaro

I ara, 25 anys després del seu debut, publica la trilogia Vernon Subutex –el primer volum en català editat per Sembra Llibres–, una obra sobre la caiguda de l’estat del benestar a la societat francesa.

La Directa

Tragèdia, comèdia i descripció despietada dels nostres carrers. Les paraules es converteixen en agulles i les frases, en trets a boca de canó.

El País

Magistral i fulgurant. Una obra mestra

L'express