Un monstre em ve a veure (edició butxaca)

Set minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que esperava, el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare va començar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre és diferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat.

Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant història a partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncer abans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut el Premi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, amb un jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més, ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos del món anglosaxó: la Medalla Carniegie al mèrit literari i la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic per les il·lustracions de Jim Kay.

Fitxa tècnica
Preu: 
10.50 €
Pàgines: 
208
Format: 
12 x 18 cm
Primera edició: 
Setembre 2016
Il·lustració de coberta: 
Jim Kay
ISBN: 
978-84-16698-07-3
La crítica diu

Una història contada amb una sensibilitat exquisida. Una novel·la que travessa les fronteres d’edat. Una perfecta harmonia entre allò fantàstic i allò real.

La Vanguardia

Un llibre excepcional i commovedor.

Tria 33

Excepcional, brillant, apassionant.

The Times

Sense cap mena de dubte, una de les novel·les més cruels i tendres del moment que esperem que esdevingui lectura comuna de tot lector.

 

Faristol

Apassionant… poderosa, impressionant.

Philip Pullman

Valenta, bella i plena de compassió. Tremola de vida.

The Independent