Un monstre em ve a veure

Set minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que esperava, el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare va començar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre és diferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat.

Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant història a partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncer abans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut el Premi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, amb un jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més, ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos del món anglosaxó: la Medalla Carniegie al mèrit literari i la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic per les meravelloses il·lustracions de Jim Kay.

Fitxa tècnica
Preu: 
16.50 €
Pàgines: 
216
Format: 
16 x 21 cm
Primera edició: 
22/06/15
Il·lustració de coberta: 
Jim Kay
ISBN: 
978-84-943736-5-7
Idea original: 
Siobhan Dowd
La crítica diu

Les il·lustracions, amenaçadores i plenes d’energia, i la manera en què interactuen amb el text fan que sigui una veritable alegria tan sols sostenir-lo a la mà

The Guardian

Apassionant… poderosa, impressionant

Phillip Pullman

Valenta, bella i plena de compassió. Tremola de vida

The Independent

Excepcional. Commovedora, brillant, apassionant

The Times
Video