Un monstre em ve a veure

Patrick Ness
nº pàgines 216
ISBN 978-84-943736-5-7

PVP 16.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

Set minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que esperava, el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare va començar l’inacabable i pesat tractament. No, aquest monstre és diferent, antic i salvatge. I busca el més perillós de tot: la veritat.

Patrick Ness teixeix aquesta extraordinària i emocionant història a partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de càncer abans de poder escriure-la. Traduïda a vint llengües, ha merescut el Premi Nacional Galaxy, votat pels llibreters; el Premi Red House, amb un jurat de joves lectors; i el Premi UKLA, atorgat pels mestres. A més, ha estat el primer llibre a guanyar dos dels premis més prestigiosos del món anglosaxó: la Medalla Carniegie al mèrit literari i la Medalla Kate Greenaway al mèrit artístic per les meravelloses il·lustracions de Jim Kay.

– Aquest llibre només està disponible en la seua edició de butxaca –

Esgotat

SKU: 9788494373657 Categoria:

«Apassionant… poderosa, impressionant »
Phillip Pullman

Patrick Ness

Patrick Ness va nèixer a Alexandria, Virginia (EUA) el 1971. Actualment viu a Londres. És autor de la trilogia Chaos walking, un èxit de vendes aclamat per la crítica. Ha guanyat nombrosos premis, inclòs el Guardian de narrativa infantil, el Booktrust de narrativa juvenil i el Costa de narrativa infantil. Amb Un monstre em ve a veure, també ha merescut alguns dels premis més prestigiosos del Regne Unit.

Premsa

«Les il·lustracions, amenaçadores i plenes d’energia, i la manera en què interactuen amb el text fan que sigui una veritable alegria tan sols sostenir-lo a la mà»
THE GUARDIAN
«Valenta, bella i plena de compassió. Tremola de vida»
THE INDEPENDENT
«Excepcional. Commovedora, brillant, apassionant»
THE TIMES
«Sense cap mena de dubte, una de les novel·les més cruels i tendres del moment que esperem que esdevingui lectura comuna de tot lector.»
FARISTOL CLIJCAT

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.