I tu, sols tu

Una cançó sempre és molt més que una cançó. Però, d’on prové el poder de marcar-nos tan profundament? Com és capaç d’infiltrar-se en els nostres sentiments més íntims? Com aconsegueix formar part de nosaltres per sempre més? Els protagonistes d’aquestes històries estan marcats per les flamerades d’aquests interrogants. Un collage de vides que, de vegades, troben en la música raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies.

A I tu, sols tu, l’escriptora Isabel Canet Ferrer ens emociona amb narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Liuard, Pau Alabajos, Carles Pastor i Novembre Elèctric. Històries que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances. Amb pròleg de Flora Sempere, cantant d’El Diluvi, aquest conjunt de relats és un mosaic de sentiments teixits per una banda sonora que ens fa bategar a cada paraula.

Fitxa tècnica
Preu: 
12.50 €
Pàgines: 
208
Format: 
14x21
Primera edició: 
Maig, 2019
Il·lustració de coberta: 
Marta Bellvehí
ISBN: 
978-84-16698-31-8
La crítica diu

Sorprèn com l’autora ha sabut trenar unes històries commovedores, creant una atmosfera de realitat quotidiana, a partir de detalls que et deixen sorprès i donen compte de la persona observadora que és l’autora.

Mercè Lloret

Amb el seu estil directe, àgil, viu i fresc, aparentment senzill, Isabel Canet ens agafa des de la primera ratlla i ens arrossega amb energia, a un ritme lleuger, quasi sense deixar que el lector reflexione.

Rafa Gomar, Caràcters

El llibre és un recull prou variat de històries en cançons de cantants i grups valencians actuals, que no decepcionen, i que a mi, particularment, em fan cercar de seguida la cançó per poder escoltar-la seguidament i comparar-la amb el relat que acabe de llegir. Molt recomanable.

Vicent Montesinos