I tu, sols tu

Isabel Canet Ferrer
nº pàgines 208
ISBN 978-84-16698-31-8

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Proposta
Didàctica

Una cançó sempre és molt més que una cançó. Però, d’on prové el poder de marcar-nos tan profundament? Com és capaç d’infiltrar-se en els nostres sentiments més íntims? Com aconsegueix formar part de nosaltres per sempre més? Els protagonistes d’aquestes històries estan marcats per les flamerades d’aquests interrogants. Un collage de vides que, de vegades, troben en la música raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies.

A I tu, sols tu, l’escriptora Isabel Canet Ferrer ens emociona amb narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Liuard, Pau Alabajos, Carles Pastor i Novembre Elèctric. Històries que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances. Amb pròleg de Flora Sempere, cantant d’El Diluvi, aquest conjunt de relats és un mosaic de sentiments teixits per una banda sonora que ens fa bategar a cada paraula.

SKU: 9788416698318 Categoria: Etiquetes: , ,

«Amb el seu estil directe, àgil, viu i fresc, aparentment senzill, Isabel Canet ens agafa des de la primera ratlla i ens arrossega amb energia, a un ritme lleuger, quasi sense deixar que el lector reflexione.»
Rafa Gomar
«Si aprecieu la vostra llengua, si us agrada la literatura i si escolteu música en valencià, aquest és el vostre llibre. »
Mireia Matoses, PUPIL·LES
«El llibre és un recull variat de històries en cançons de cantants i grups valencians actuals, que no decepcionen, i que a mi, particularment, em fan cercar de seguida la cançó per poder escoltar-la seguidament i comparar-la amb el relat que acabe de llegir. Molt recomanable.»
Vicent Montesinos

Isabel Canet Ferrer

Isabel Canet Ferrer va nàixer a Simat de Valldigna el 1970 i és llicenciada en Geografia i Història. Ha escrit les novel·les juvenils La copa dels orígens (2011) i El baró de Foc (2015) i ha participat en el llibre Nosaltres les fusterianes (2017). A més, els seus contes han aparegut en diferents llibres col·lectius. També ha escrit un llibre de biografies titulat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007). Actualment forma part del consell de redacció de Caràcters.

Premsa

«Us sorprendran les històries, tenen els ingredients necessaris per atrapar-vos: ritme vibrant, llenguatge vigorós, diàlegs vius, personatges coneguts, problemes diaris de l’amor, l’amistat, l’aventura, l’aprenentatge… Tretze històries on batega la pura vida.»
NÚVOL
«Sorprèn com l’autora ha sabut trenar unes històries commovedores, creant una atmosfera de realitat quotidiana, a partir de detalls que et deixen sorprès i donen compte de la persona observadora que és l’autora.»
Mercè Lloret
«Crea un joc molt bonic entre música i literatura. »
À PUNT NOTÍCIES

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.