Metamorfosis

Ovidi
n¬ļ p√†gines 264
ISBN 978-84-16698-38-7

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Metamorfosis d’Ovidi és una obra fonamental de la literatura universal que constitueix una magnífica porta d’entrada al món clàssic. Una joia narrativa que ha influenciat els grans autors de la nostra tradició cultural i que, 2000 anys després, manté una vigència intacta. Amb una extraordinària i brillant capacitat narrativa, Ovidi relata els mites grecollatins en un recorregut fascinant en què tracta de donar resposta a una pregunta: quina és la nostra identitat després de tantes transformacions?

En aquesta nova edici√≥, que presentem a un preu redu√Įt, Xavier Mata Oroval ha dut a terme un treball de traducci√≥ i contextualitzaci√≥ formidables que acostar√† als nous lectors una selecci√≥ de vint-i- set relats acompanyats de les po√®tiques il¬∑lustracions d‚ÄôAitana Carrasco.

Inclou tots els episodis seleccionats per a la PAU de Catalunya.

SKU: 9788416698387 Categoria: Etiquetes: ,

Ovidi

Publi Ovidi Nas√≥ (43 aC-17 dC) fou un poeta rom√† de fa- m√≠lia benestant, nascut a Sulmona, a l‚Äôest de Roma. La major part de la seua obra √©s de tem√†tica amorosa, per√≤ amb un enfocament poli√®dric in√®dit fins llavors. Una part de les seues celebrades obres, especialment el poema-tractat L‚Äôart d‚Äôestimar, no va tardar a entrar en conflicte amb la legislaci√≥ de la moral p√ļblica i la vida familiar promoguda per August. Aquest enfrontament, i algun altre motiu que desconeixem, van provocar que l‚Äôany 8 dC Ovidi marxara a l‚Äôexili per ordre directa de l‚Äôemperador. Mai m√©s no va poder tornar a Roma.

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.