Metamorfosis

Ovidi
nÂş pĂ gines 264
ISBN 978-84-16698-38-7

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Metamorfosis d’Ovidi és una obra fonamental de la literatura universal que constitueix una magnífica porta d’entrada al món clàssic. Una joia narrativa que ha influenciat els grans autors de la nostra tradició cultural i que, 2000 anys després, manté una vigència intacta. Amb una extraordinària i brillant capacitat narrativa, Ovidi relata els mites grecollatins en un recorregut fascinant en què tracta de donar resposta a una pregunta: quina és la nostra identitat després de tantes transformacions?

En aquesta nova edició, que presentem a un preu reduït, Xavier Mata Oroval ha dut a terme un treball de traducció i contextualització formidables que acostarà als nous lectors una selecció de vint-i- set relats acompanyats de les poètiques il·lustracions d’Aitana Carrasco.

Inclou tots els episodis seleccionats per a la PAU de Catalunya.

SKU: 9788416698387 Categoria: Etiquetes: ,

Ovidi

Publi Ovidi Nasó (43 aC-17 dC) fou un poeta romà de fa- mília benestant, nascut a Sulmona, a l’est de Roma. La major part de la seua obra és de temàtica amorosa, però amb un enfocament polièdric inèdit fins llavors. Una part de les seues celebrades obres, especialment el poema-tractat L’art d’estimar, no va tardar a entrar en conflicte amb la legislació de la moral pública i la vida familiar promoguda per August. Aquest enfrontament, i algun altre motiu que desconeixem, van provocar que l’any 8 dC Ovidi marxara a l’exili per ordre directa de l’emperador. Mai més no va poder tornar a Roma.

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.