La metamorfosi

Aitana Carrasco, Franz Kafka
n¬ļ p√†gines 112
ISBN 978-84-16698-04-2

PVP 10.00

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Un matí, Gregor Samsa es desperta convertit en un insecte monstruós. La primera reacció és pensar que perdrà el tren i arribarà tard a la feina. Quan la família descobreix el seu nou estat, passen de l’horror a l’abnegació per una realitat que no volen assimilar.

La metamorfosi planteja una esmolada crítica a la societat intolerant envers la diferència, i ha influenciat i captivat lectors durant generacions. Aquesta nova traducció de Marta Pera es completa amb il·lustracions d’Aitana Carrasco i un pròleg de Joan Miquel Oliver, fundador i compositor del grup Antònia Font. Un nou embolcall de luxe per a redescobrir un dels clàssics més emblemàtics i inquietants de la nostra època.

SKU: 9788416698042 Categoria:

¬ęKafka √©s una esp√®cie d‚Äôescriptor sense precedents, √©s un punt de partida, √©s el principi de qualque cosa.¬Ľ
Joan Miquel Oliver

Aitana Carrasco

Aitana Carrasco va n√†ixer a Val√®ncia l‚Äôany 1978. Ha estat reconeguda amb el premi internacional A la Orillla del Viento, el Llibreter i el White Ravens, i ha estat inclosa en les llistes ¬ęLos Favoritos¬Ľ d‚ÄôIBBY, a M√®xic, i ¬ęLos Mejores Libros Infantiles y Juveniles¬Ľ a Vene√ßuela. La seva obra ha estat exposada arreu del m√≥n. A Sembra Llibres ha publicat tamb√© les ilňôlustracions del¬†Llibre de les b√®sties¬†de Ramon Llull en versi√≥ de Roc Casagran i les de La Metamorfosi de Franz Kafka. Ara ha il¬∑lustrat Al pa√≠s de l'olivera.

Franz Kafka

Franz Kafka (Praga, 1883 ‚Äď Kierling, √Äustria, 1924) fou un escriptor txec en llengua alemanya fi ll d‚Äôuna fam√≠lia de comerciants de la minoria jueva de Boh√®mia. Es va doctorar en Dret i ha esdevingut un dels escriptors m√©s influents i representatius del segle xx. Tal com afirma Joan Miquel Oliver al pr√≤leg, ¬ęno s‚Äôha de saber res per a entendre la seva literatura sorprenent, enigm√†tica i plena de fantasia. El seu llenguatge √©s senzill, directe¬Ľ. La s√≠ntesi entre l‚Äôabsurd, la ironia, la lucidesa i l‚Äôoriginalitat de la seva obra li han atorgat una posici√≥ gaireb√© m√≠tica en la cultura universal.

Premsa

¬ęSembra Llibres transforma el cl√†ssic.¬Ľ
VALENCIA PLAZA
¬ęUna edici√≥ atractiva, fins i tot per als joves.¬Ľ
EL PUNT AVUI

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.