La metamorfosi

Aitana Carrasco, Franz Kafka
nÂş pĂ gines 112
ISBN 978-84-16698-04-2

PVP 10.00

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Un matí, Gregor Samsa es desperta convertit en un insecte monstruós. La primera reacció és pensar que perdrà el tren i arribarà tard a la feina. Quan la família descobreix el seu nou estat, passen de l’horror a l’abnegació per una realitat que no volen assimilar.

La metamorfosi planteja una esmolada crítica a la societat intolerant envers la diferència, i ha influenciat i captivat lectors durant generacions. Aquesta nova traducció de Marta Pera es completa amb il·lustracions d’Aitana Carrasco i un pròleg de Joan Miquel Oliver, fundador i compositor del grup Antònia Font. Un nou embolcall de luxe per a redescobrir un dels clàssics més emblemàtics i inquietants de la nostra època.

SKU: 9788416698042 Categoria:

«Kafka és una espècie d’escriptor sense precedents, és un punt de partida, és el principi de qualque cosa.»
Joan Miquel Oliver

Aitana Carrasco

Aitana Carrasco va nàixer a València l’any 1978. Ha estat reconeguda amb el premi internacional A la Orillla del Viento, el Llibreter i el White Ravens, i ha estat inclosa en les llistes «Los Favoritos» d’IBBY, a Mèxic, i «Los Mejores Libros Infantiles y Juveniles» a Veneçuela. La seva obra ha estat exposada arreu del món. A Sembra Llibres ha publicat també les il˙lustracions del Llibre de les bèsties de Ramon Llull en versió de Roc Casagran i les de La Metamorfosi de Franz Kafka. Ara ha il·lustrat Al país de l'olivera.

Franz Kafka

Franz Kafka (Praga, 1883 – Kierling, Àustria, 1924) fou un escriptor txec en llengua alemanya fi ll d’una família de comerciants de la minoria jueva de Bohèmia. Es va doctorar en Dret i ha esdevingut un dels escriptors més influents i representatius del segle xx. Tal com afirma Joan Miquel Oliver al pròleg, «no s’ha de saber res per a entendre la seva literatura sorprenent, enigmàtica i plena de fantasia. El seu llenguatge és senzill, directe». La síntesi entre l’absurd, la ironia, la lucidesa i l’originalitat de la seva obra li han atorgat una posició gairebé mítica en la cultura universal.

Premsa

«Sembra Llibres transforma el clàssic.»
VALENCIA PLAZA
«Una edició atractiva, fins i tot per als joves.»
EL PUNT AVUI

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.