Amb fil de seda

Muriel Villanueva
nÂş pĂ gines 156
ISBN 978-84-16698-79-0

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Proposta
DidĂ ctica

Quan Carla ingressa a l’UCI el món que coneixia sembla haver-se en- fonsat. O, almenys, això és el que sembla. Ella i les seues amigues d’institut viuen enfrontant-se als seus propis fantasmes. La passió per la música les ha unit en la creació d’un grup de rock. I a colp de cançons aprenen a sentir-se vives. Però no és fàcil. Els prejudicis i els entrebancs es multipliquen per totes bandes. Encara que elles no cediran. I seguiran avançant per la corda fluixa entre l’eufòria i la tragèdia.

A Amb fil de seda, Muriel Villanueva ens captiva amb la història d’un grup de música format per unes joves disposades a no rendir-se. Una història vibrant sobre com una caiguda al buit, un trasllat, una separació, una mort imminent, la pressió estètica i el qüestionament del propi gènere ajunten quatre joves que troben en l’art el llenguatge amb què entendre’s. Un viatge per una revolució interna de dimensió coral, adolescent, rural i amorosa que cavalca sobre la imparable onada de la creativitat.

Categoria: Etiquetes: , ,

«Us el recomano si us agraden els llibres d'amistat amb noiis especials, amants de la música i que es troben a l'adolescència.»
@Supertramp.books, mestra i bibliotecĂ ria escolar
«Muriel Villanueva ens acosta perfectament a les claus de l'amistat en una etapa tan complexa com és la de l'adolescència.»
Enric Codina, Faristol - Clijcat
«És molt fàcil identificar-se amb almenys un dels personatges del llibre, ja que totes elles passen per problemes, pors i traumes que es veuen a sovint a la societat»
AĂ­da Heane, @lassagasdeaida
«Una història on el misteri i la intriga envolta la trama fins al final del llibre. Una novel·la àgil, amb un ritme trepidant.»
Ciutat de llibres
«Els llibres de Muriel Villanueva són íntims, emotius i punyents, ja que tracten temes incòmodes que sovint no s’aborden a la literatura juvenil. [...] En aquesta obra coral hi apareixen temes actuals com ara l’autoestima i l’acceptació dels cossos no normatius, la identitat de gènere o els conflictes familiars, i ens convida a reflexionar i empatitzar-hi.»
Mixa
«Abril, Noa, Carla i Berta connecten de manera directa amb tota persona àvida de trencar tabús i de reviure i recordar que qualsevol ésser —adolescent o no— és un animal social a la recerca d’un fil de seda que envolte la col·lectivitat, l’acceptació al grup i la passió artística.»
Andrea Torres, FundaciĂł FULL

Muriel Villanueva

Muriel Villanueva (Benimaclet, 1976) és autora de més d’una trentena de llibres de narrativa i poesia per a totes les edats. En narrativa juvenil la trobem en les novel·les Duna, Dunes, Rut Sense Hac, Digueu-me Ju i la trilogia L’Esfera. Ha estat traduïda al castellà, l’anglés, el polonés, el portugués i el coreà, i ha merescut premis com el Llibreter, el de la Crítica dels Escriptors Valencians, el Carlemany, l’Atrapallibres o el J. M. Casero.

Premsa

«La tendresa amb què escriu Muriel Villanueva vos enganxarà i, potser, si hi entreu bé, si tanqueu els ulls i ho imagineu, encara vos caurà una llàgrima cap al final de la història.»
Marta Meneu-Borja

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.