La màquina del temps

H. G. Wells
nº pàgines 160
ISBN 978-84-16698-78-3

PVP 12.50

Descarregar
Coberta

Quan un científic crea una màquina capaç de viatjar en el temps, no dubta usar-la per conèixer el futur de la humanitat. Però la realitat que descobreix l’any 802.701 és completament diferent de la que espera. Lluny de trobar-se amb l’ideal del desenvolupament humà, s’endinsa en un món en decadència poblat per dues classes d’éssers descendents dels humans: els elois i els morlocks.

La màquina del temps de H. G. Wells és un dels grans clàssics de la literatura universal. La primera novel·la d’un dels artífexs de la ciència-ficció. Però també és una lúcida crítica de la societat capitalista. Una aventura distòpica que planteja una reflexió plenament actual sobre la nostra responsabilitat respecte del futur que ens espera.

 

Amb traducció d’Octavi Gil i coberta de David M. Buisan


H. G. Wells

H.G. Wells (1866 - 1946) va ser un prolífic pensador, escriptor i novel·lista anglès que és considerat, juntament amb Jules Verne, el creador del gènere literari de la ciència-ficció. Entre les seves novel·les més destacades hi ha La màquina del temps (1895), L’illa del doctor Moreau (1896), L’home invisible (1897) i La guerra dels mons (1898), que li van proporcionar un èxit immediat i un reconeixement perdurable. La seva obra està marcada pel context de grans canvis i desigualtats socials que va viure, les contradiccions dels avenços de la ciència i les seves conviccions socialistes i humanistes. Va ser nominat quatre vegades al Premi Nobel de Literatura.

Premsa

«L’obra amb la que Herbert George Wells va saltar a la fama gràcies a la seva amarga crítica de la societat capitalista»
El País

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.