El cor de les tenebres

Joseph Conrad
nÂş pĂ gines 136
ISBN 978-84-16698-19-6

PVP 10.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Un dels grans clàssics de la literatura universal prologat per Albert Sánchez Piñol i traduït per Yannick Garcia. 

Mitjançant la descripció del viatge del capità Marlow pel riu Congo en cerca del misteriós Kurtz, el cap d’una explotació d’ivori, Joseph Conrad va escriure un dels testimonis més brutals del sistema colonial que regia una gran part del planeta.
Cent anys més tard, aquesta novel·la curta ha esdevingut un relat de culte sobre la recerca i el qüestionament dels propis valors que va inspirar la pel·lícula Apocalypse now.

Tot un clàssic de la literatura universal que ens ajuda a entendre, també, les conseqüències actuals de les polítiques que el mateix Conrad va descriure com «la més vil lluita pel pillatge que hagi desfigurat mai la història de la consciència humana».

SKU: 9788416698196 Categoria: Etiquetes: , ,

«Quina alegria poder comptar amb una traducció nova i ajustada -a càrrec de Yannick Garcia- d’un clàssic: qualsevol llibre ho agraeix, però si a més és una petita obra mestra com El cor de les tenebres, qui se’n veu afavorida és tota la cultura que l’acull.»
Marina Espasa

Joseph Conrad

Joseph Conrad (1857-1924) va néixer a la regió històrica de Podòlia, aleshores a la Polònia ocupada per Rússia i actualment a Ucraïna, i es va nacionalitzar britànic el 1886. Després d’un llarg període com a mariner, Conrad va començar a escriure novel·les i relats en què va reflectir la vida a alta mar. Amb els anys va esdevenir un dels autors més prestigiosos de la literatura anglesa, amb obres com Lord Jim (1900), El cor de les tenebres (1902), Nostromo (1904) o L’agent secret (1907).

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.