En línia

Jaume Monzó
nº pàgines 144
ISBN 978-84-942350-6-1

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

Nou curs, noves cares, noves connexions. Centenars de missatges encreuats intenten omplir els buits dels qui teclegen aparells mòbils. Com Sergi, que torna al centre on va estudiar convertit en professor precaritzat. Mavi, que tracta d’entendre els sentiments que la colpegen. Agnés, que s’amaga en comentaris anònims per acostar-se a les persones que estima. O Miquel, que no suporta perdre el control en relacions malaltisses. Tots buscaran respostes a les pantalles. Però ningú trobarà les reaccions que esperava.

En línia és una novel·la transgressora i atrevida escrita a cop de missatges de Facebook, Whatsapp i Gmail i de reflexions a blogs. Assetjament escolar, sexe iniciàtic, amistats tòxiques i conflictes generacionals protagonitzen un relat en xarxa en què un grup d’adolescents i adults evidencien com la connexió ens pot desconnectar, com la virtualitat ens pot despullar i com les tecnologies ens poden fer cada vegada més dependents.

Premi Generalitat Valenciana al Llibre Millor Editat

SKU: 9788494235061 Categoria:

«Monzó ha construït la novel·la a partir de la manera directa, clara i contundent amb què s’expressen bona part dels adolescents. Molt recomanable per als nostres joves. Una aposta valenta i decidida. »
Manel Àlamo, professor de secundària.
«Conté múltiples paratextos que es poden aprofitar per a parlar de literatura canònica, de música en català o de fets quotidians i actuals. Apropa els llenguatges juvenils a la literatura escrita. Una novel·la que obri múltiples possibilitats. »
Margarida Castellano, professora de secundària i de la Facultat de Magisteri de la UV.
«Una novel·la atrevida i escrita a colp de missatges de Facebook, WhatsApp i Gmail on un grup d’adolescents i adults evidencien com la connexió ens pot desconnectar.»
Llibreria l'Esplai
«M’ho he llegit tot seguit, sense parar, enganxa molt és super entretingut, divertit, molt proper, i sobretot bastant real hahaha m’ha recordat a mi en molts aspectes!»
Núria Navarro

Jaume Monzó

Jaume Monzó va nàixer a la Font d’En Carròs el 1971 i és llicenciat en Filologia Catalana. Del 2004 al 2010 va estar al capdavant del setmanari El Temps com a coordinador de les diferents redaccions. D’aleshores ençà ha fet de professor de secundària a diversos centres educatius. Aquesta és la seua primera novel·la.

Premsa

«Una fita important en l’apartat de la literatura juvenil d’ara endavant »
Ezequiel Castellano, L’ILLA DE LLIBRES
«Funciona molt i molt bé com a novel·la d’iniciació […] Cap alumne es negaria a traure-hi el cap, ja que està feta d’allò que els ajuda a fer pinya, a identificar-se i diferenciar-se dels altres.»
CARÀCTERS

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.