En línia

12.50

Categoria:

Descripció

Nou curs, noves cares, noves connexions. Centenars de missatges encreuats intenten omplir els buits dels qui teclegen aparells mòbils. Com Sergi, que torna al centre on va estudiar convertit en professor precaritzat. Mavi, que tracta d’entendre els sentiments que la colpegen. Agnés, que s’amaga en comentaris anònims per acostar-se a les persones que estima. O Miquel, que no suporta perdre el control en relacions malaltisses. Tots buscaran respostes a les pantalles. Però ningú trobarà les reaccions que esperava.

En línia és una novel·la transgressora i atrevida escrita a cop de missatges de Facebook, Whatsapp i Gmail i de reflexions a blogs. Assetjament escolar, sexe iniciàtic, amistats tòxiques i conflictes generacionals protagonitzen un relat en xarxa en què un grup d’adolescents i adults evidencien com la connexió ens pot desconnectar, com la virtualitat ens pot despullar i com les tecnologies ens poden fer cada vegada més dependents.

«Una fita important en l’apartat de la literatura juvenil d’ara endavant»
Ezequiel Castellano (L’Illa de llibres)

«Monzó ha construït la novel·la a partir de la manera directa, clara i contundent amb què s’expressen bona part dels adolescents. Molt recomanable per als nostres joves. Una aposta valenta i decidida.»
Manel Àlamo, professor de secundària.
Ressenya completa

«Conté múltiples paratextos que es poden aprofitar per a parlar de literatura canònica, de música en català o de fets quotidians i actuals. Apropa els llenguatges juvenils a la literatura escrita. Una novel·la que obri múltiples possibilitats.»
Margarida Castellano, professora de secundària i de la Facultat de Magisteri de la UV.
Ressenya completa

«Una novel·la atrevida i escrita a colp de missatges de Facebook, WhatsApp i Gmail on un grup d’adolescents i adults evidencien com la connexió ens pot desconnectar.»
Llibreria l’Esplai

COMPRA 12.50€