Estrella Roja

Aleksandr Bogd脿nov
n潞 p脿gines 212
ISBN 978-84-16698-82-0

PVP 19.00

Descarregar
Coberta

Estrella Roja 茅s una fant脿stica novel路la sobre la creaci贸 d鈥檜na societat socialista a Mart. El viatge interplanetari d鈥檜n cient铆fic revolucionari que s鈥檈namorar脿 d鈥檜na societat que batalla entre la utopia i els seus desafiaments. Una intrigant hist貌ria plena d鈥檈nginys futuristes per貌 tamb茅 de reflexions sobre els reptes i els perills dels aven莽os tecnol貌gics, el combustible radioactiu, l鈥檈xplotaci贸 dels recursos naturals o el paper de la sexualitat i la cultura en una societat revolucion脿ria.

Una obra de culte escrita l鈥檃ny 1908 que ha inspirat novel路les i can莽ons dels Wu Ming, ZOO o l鈥steampunk. Un llibre fundacional del g猫nere de la ci猫ncia-ficci贸 que com, Jules Verne o Ursula K. Le Guin, continua adre莽ant-se鈥檔s amb plantejaments visionaris i plenament actuals.

Traducci贸 de Laia Perales Gal谩n.
Pr貌leg de Joan Palomares.


芦Una obra de culte escrita l鈥檃ny 1908 que ha inspirat novel路les i can莽ons dels Wu Ming, ZOO o l鈥檚teampunk.禄

Aleksandr Bogd脿nov

Aleksandr Bogd脿nov va ser un metge, cient铆fic, fil貌sof, economista, te貌ric cultural i revolucionari. Va ser impulsor i l铆der te貌ric del moviment art铆stic proletari conegut com Proletkult, una federaci贸 d鈥檃ssociacions culturals locals i d鈥檃rtistes d鈥檃vantguarda que es va al莽ar simult脿niament amb la revoluci贸 sovi猫tica. Com a escriptor va ser un dels pioners i fundadors de la ci猫ncia-ficci贸 i precursor de la cibern猫tica amb la novel路la Estrella Roja, escrita l鈥檃ny 1908 i que ha esdevingut un dels cl脿ssics del g猫nere. A la novel路la聽Proletkult, el col路lectiu itali脿 Wu Ming reconstrueix els passatges centrals de l鈥檃gitada i intensa biografia de Bogd脿nov, que va superar qualsevol ficci贸.

Tamb茅 et pot interessar

Subscriu-te al butllet铆 de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.