El refugi

Laia Asso
nÂş pĂ gines 120
ISBN 978-84-10198-06-7

PVP 12.50

Descarregar
Coberta

Quan la Judit decideix anar-se’n a viure amb la seva nova parella, les filles de tots dos se senten empeses a una difícil convivència. La pandèmia s’ha acabat, i la situació ja no és tan asfixiant, però tants mesos tancats a casa els han deixat ferides invisibles, fins i tot a l’avi Cisco. La Judit sap que necessiten un canvi radical en les seves vides, i l’oportunitat arriba gràcies a una herència inesperada: un mas perdut entre els esbarzers d’una profunda vall prepirinenca. Entre tots, s’arromangaran per rehabilitar el casalot en runes, però el que no saben és que aquest repte els canviarà per sempre.

Després de la gran acollida de La Muntanya, Laia Asso torna amb una novel·la emocionant sobre el creixement personal: la història d’una família que intenta refer-se després de l’aïllament forçat, el viatge per retrobar-se amb ells mateixos. La vida rebrota entre rialles de corbs, muntanyes salvatges i llars de foc que es converteixen en refugis.

Categoria: Etiquetes: , , , ,

Laia Asso

Laia Asso Ministral (Girona, 1978) és pediatra i escriptora. Ha dedicat setze anys a l’atenció hospitalària i primària i després ha desenvolupat diversos projectes de salut pública. Actualment treballa en l’àmbit educatiu. Ha realitzat alguns cursos a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i al magazín cultural Catorze, en què també ha publicat dos contes. És autora de les novel·les Ventres de paper (Sembra Llibres, 2019) i La Muntanya (Sembra Llibres, 2022).

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.