Com un record d’infantesa

Víctor és un jove xilè dibuixant de còmics que va perdre els pares en un accident de cotxe quan era un infant. Des d’aleshores ha viscut amb el seu avi, un vell republicà exiliat. L’última voluntat d’aquest i un missatge ocult en un disc d’Ovidi Montllor el portaran al cor del País Valencià, on coneixerà Martina, una antiga militant revolucionària xilena, i la seua filla Violeta. Amb elles resseguirà el fil d’un secret familiar que el canviarà per sempre.

Com un record d’infantesa, el cantautor Feliu Ventura debuta en la narrativa amb una reveladora novel·la il·lustrada per Daniel Olmo. Enllaçant les lluites populars de Xile i casa nostra, aquesta història de compromís i memòria ens acosta a la figura d’Ovidi Montllor, així com a les ferides i esperances dels qui van combatre les dictadures militars.

Fitxa tècnica
Preu: 
12.50 €
Pàgines: 
144
Format: 
14 x 21 cm
Primera edició: 
29/10/15
Il·lustració de coberta: 
Daniel Olmo
ISBN: 
978-84-943736-8-8
La crítica diu

Feliu Ventura construeix la seua primera novel·la, amb materials del seu univers més preat: la música, Ovidi Montllor, Xile o la memòria històrica. Un llibre iniciàtic molt adient.

El Temps

Aquesta novel·la breu, plena a vessar de poesia, memòria i consciència, és una mostra més del fet que la simplicitat no té per què entrar en contradicció amb la qualitat literària.

El Gargot

Tant de bo siga útil perquè el jovent (i aquells que ja no ho són tant) puga conéixer moments i personatges que han patit el silenci i l’oblit.

La Vanguardia
Video