Amb fil de seda

Muriel Villanueva
nº pàgines 156
ISBN 978-84-16698-79-0

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Proposta
Didàctica

Quan Carla ingressa a l’UCI el món que coneixia sembla haver-se en- fonsat. O, almenys, això és el que sembla. Ella i les seues amigues d’institut viuen enfrontant-se als seus propis fantasmes. La passió per la música les ha unit en la creació d’un grup de rock. I a colp de cançons aprenen a sentir-se vives. Però no és fàcil. Els prejudicis i els entrebancs es multipliquen per totes bandes. Encara que elles no cediran. I seguiran avançant per la corda fluixa entre l’eufòria i la tragèdia.

A Amb fil de seda, Muriel Villanueva ens captiva amb la història d’un grup de música format per unes joves disposades a no rendir-se. Una història vibrant sobre com una caiguda al buit, un trasllat, una separació, una mort imminent, la pressió estètica i el qüestionament del propi gènere ajunten quatre joves que troben en l’art el llenguatge amb què entendre’s. Un viatge per una revolució interna de dimensió coral, adolescent, rural i amorosa que cavalca sobre la imparable onada de la creativitat.

Categoria: Etiquetes: , ,

«Us el recomano si us agraden els llibres d'amistat amb noiis especials, amants de la música i que es troben a l'adolescència.»
@Supertramp.books, mestra i bibliotecària escolar
«Muriel Villanueva ens acosta perfectament a les claus de l'amistat en una etapa tan complexa com és la de l'adolescència.»
Enric Codina, Faristol - Clijcat
«És molt fàcil identificar-se amb almenys un dels personatges del llibre, ja que totes elles passen per problemes, pors i traumes que es veuen a sovint a la societat»
Aída Heane, @lassagasdeaida
«Una història on el misteri i la intriga envolta la trama fins al final del llibre. Una novel·la àgil, amb un ritme trepidant.»
Ciutat de llibres

Muriel Villanueva

Muriel Villanueva (Benimaclet, 1976) és autora de més d’una trentena de llibres de narrativa i poesia per a totes les edats. En narrativa juvenil la trobem en les novel·les Duna, Dunes, Rut Sense Hac, Digueu-me Ju i la trilogia L’Esfera. Ha estat traduïda al castellà, l’anglés, el polonés, el portugués i el coreà, i ha merescut premis com el Llibreter, el de la Crítica dels Escriptors Valencians, el Carlemany, l’Atrapallibres o el J. M. Casero.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.