L’amor de les abelles obreres

Aleksandra Kol路lontai
n潞 p脿gines 320
ISBN 978-84-16698-90-5

PVP 19.00

Descarregar
Coberta

A partir del 22 de maig a les llibreries

L鈥檃mor de les abelles obreres 茅s la primera traducci贸 al catal脿 d鈥橝leksandra Kol路lontai. Un llibre 煤nic que s鈥檈ndinsa en les causes i els efectes de la revoluci贸 russa del 1917 per parlar-nos de la gent humil que va protagonitzar aquells fets hist貌rics. Amb personatges d鈥檜na gran profunditat psicol貌gica, Kol路lontai explora la vida sentimental de diferents dones que, enmig d鈥檜n proc茅s revolucionari, s鈥檈nfronten a la lluita pels seus propis drets. Una obra pionera a posar el focus en temes com l鈥檃vortament, la maternitat, les cures o la sexualitat, per incidir en all貌 personal com un fet pol铆tic. Una oportunitat per descobrir la vida quotidiana dels primers anys de la societat sovi猫tica en unes hist貌ries d鈥檃mor no exemptes de dubtes per貌 plenes de convicci贸.

 

Amb traducci贸 de N煤ria Farr茅s Godayol.

Esgotat


芦La primera traducci贸 al catal脿 d鈥橝leksandra Kol路lontai. Un llibre 煤nic que s鈥檈ndinsa en les causes i els efectes de la revoluci贸 russa del 1917 per parlar-nos de la gent humil que va protagonitzar aquells fets hist貌rics.禄

Aleksandra Kol路lontai

Aleksandra Kol路lontai (Sant Petersburg, 1872-Moscou,1952) va ser una de les figures clau de la hist貌ria del feminisme del segle XX. Despr茅s de la Revoluci贸 d鈥橭ctubre es va convertir en la primera dona ministra de la hist貌ria. En nom茅s quatre mesos com a responsable de Benestar Social va posar en pr脿ctica grans transformacions, com ara el sistema de pensions, una xarxa d鈥檈scoles bressol, cases refugi per a dones maltractades o la baixa per maternitat. A m茅s a m茅s, va fomentar el dret al divorci, l鈥檃vortament o la llibertat sexual. El conjunt de la seva obra, de gran lucidesa i coher猫ncia, representa encara avui unes idees originals plenamen vigents que aborden debats actuals.

Tamb茅 et pot interessar

Subscriu-te al butllet铆 de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.