Publicat el

L’amor fora de mapa és un dels títols favorits pels lectors aquest Sant Jordi

La novel·la de Roc Casagran rep el premi La Llança que organitza Òmnium Cultural

“Quins llibres regalaràs aquest Sant Jordi?” Aquesta era la pregunta que plantejava Òmnium Cultural en el popular concurs La Llança. Anit es van conèixer els resultats de les votacions de prop de 8000 lectors, i la novel·la L’amor fora de mapa, de Roc Casagran, ha estat escollida com un dels llibres preferits per aquest Sant Jordi. L’amor fora de mapa arriba a aquest Sant Jordi amb una 3a edició, més de 2500 exemplars venuts i una forta repercussió en mitjans de comunicació i en xarxes socials, on ha rebut l’elogi de nombrosos lectors i llibreters.

“La Llança és un termòmetre força fiable i serveix per mesurar la febre editorial d’aquests dies”, afirma el digital Núvol, i situa els títols premiats entre els preferits pels lectors durant la Diada. Aquesta és la segona vegada que una llavor editorial de Sembra Llibres resulta destacada amb aquest guardó: en 2015, No ens calia estudiar tant, de Marta Rojals, va ser seleccionada en la categoria de no ficció i pocs dies després, en Sant Jordi, va esdevenir el 3r títol més venut de no ficció segons les dades oficials del Gremi de Llibreters de Catalunya.

L’amor fora de mapa és una esplèndida novel·la sobre la bellesa i l’angoixa, l’atracció i la prohibició, l’autenticitat i el desconcert. Un mapa dibuixat amb els sentiments fragmentats de tres ànimes d’uns trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure envoltats en les incerteses i les crisis que minen els temps actuals. La novel·la es complementa amb un extraordinari treball discogràfic de Borja Penalba i Mireia Vives que ja volta amb una gira pròpia per diverses ciutats del nostre país.

Roc Casagran signarà en Sant Jordi a Barcelona (11h-FNAC Triangle | 12h. Ateneu Barcelonès i 13h. Llibreria A Peu de Pàgina) i Sabadell (16h. Abacus | 17h. Parada ANC | 18h Parada col·lectiva llibreters Sabadell); i a València els dies 30 d’abril i 1 de maig en el context de la Fira del Llibre de València.

 

Roc_premi_Llanca

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.