Publicat el

Jaume Monzó publica una novel·la escrita íntegrament amb missatges d’Instagram, Twitter i Whatsapp.

L’escriptor Jaume Monzó presenta Sense connexió, una novel·la actual i transgressora que continua el camí d’En línia (Sembra Llibres, 2014), tot un èxit editorial que va merèixer el Premi de la Generalitat Valenciana al Llibre Millor Editat i que ja ha arribat als 4.000 exemplars venuts.

Després de la gran acollida d’En línia, l’escriptor valencià Jaume Monzó publica l’1 de setembra Sense connexió, un relat escrit íntegrament amb missatges d’Instagram, Twitter i Whatsapp que surfeja pels sentiments, les oportunitats i els perills que amaguen les xarxes socials.

Com en el Mecanoscrit del segon origen, Carme comença una nova vida que explicarà al seu perfil de Twitter @vergeibruna. No és la fi del món, però per a ella s’hi assembla molt. Tot és un drama: deixar el poble, les amigues, els concerts, l’equip d’handbol i la parella… Al nou institut, les Queens li faran la vida impossible. Però com la protagonista de la novel·la de Pedrolo, Carme lluitarà fins al final per sobreviure.

Una història transmèdia sobre assetjament escolar, diversitat sexual escrita a colp de stories, tuits, missatges, versos de Maria-Mercè Marçal i codis QR amb enllaços a fragments de cançons de grups de música en la nostra llengua com El Diluvi, Obrint Pas o La Fúmiga.

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.