Publicat el

Arriba a les llibreries un manual bàsic, didàctic i necessari per combatre l’LGTBI-fòbia

El llibre d’Eugeni Rodríguez i Cristian Carrer, membres de l’Observatorin contra l’Homofòbia de Catalunya, exposa les claus bàsiques per a entendre, aprendre i actuar a favor dels drets i les llibertats de les persones LGTBI i ens ofereix protocols i bones pràctiques per prevenir, detectar i erradicar l’assetjament escolar per motius d’orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere.

Sembra Llibres publica el 22 de juny el seu tercer llibre BÀSIC SEMBRA, la nova col·lecció que aborda de manera didàctica i entenedora temes claus de la nostra societat. Aquest nou llibre LGBTI. Claus bàsiques, amb coberta de Sonia Pulido, constitueix un manual necessari que ens introdueix al significat de la diversitat afectiva, sexual i de gènere i ens ofereix les eines necessàries per combatre l’LGTBI-fòbia.

En la primera part, l’històric activista i president de l’Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya, Eugeni Rodríguez, explica d’una manera resumida els episodis més destacats de la lluita d’aquest col·lectiu: des del cas d’Oscar Wilde, la persecució nazi, la revolta de Stonewall i la repressió franquista fins a les lluites recents a casa nostra. En la segona part, el psicòleg social i també activista Cristian Carrer aborda l’LGTBI-fòbia d’una manera teòrica i pràctica i ens ofereix eines valuoses per a prevenir-la, detectar-la i erradicarla, sobretot en l’àmbit escolar.

A més, aquest llibre bàsic inclou veus com les de Gabriela Serra, Mar Cambrollé, Maria Pujol, Quim Roqueta, Toño Abad, Mar Garcia Puig, Jan Gómez, Tatiana Casado i Fran Sánchez, que aporten una panoràmica de la diversitat del moviment. El resultat és un manual complet, pioner i summament didàctic, i amb un preu reduït de 12,50€, que incorpora un glossari i recursos educatius, literaris i audiovisuals per a entendre la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.