Publicat el

“Metamorfosis” d’Ovidi torna a les llibreries en una nova i atractiva edició

Xavier Mata Oroval i Aitana Carrasco acosten al gran públic un clàssic que ha

influenciat els grans autors de la nostra tradició cultural

 

En aquests temps d’incertesa, Sembra Llibres aposta per oferir una nova i atractiva edició d’un dels grans clàssics que han deixat petjada durant generacions: Metamorfosis d’Ovidi. Una obra imprescindible de la literatura universal i una magnífica porta d’entrada al món clàssic que ha influenciat els grans autors de la nostra tradició cultural i que, 2.000 anys després, manté una vigència intacta.

Amb una extraordinària i brillant capacitat narrativa, Ovidi fa un recorregut fascinant pels mites grecollatins tractant de donar resposta a una pregunta: quin som després de tantes transformacions? El fruit és un poema que constitueix una autèntica història mítica del món des de l’inici de l’univers fins a la coronació de Juli Cèsar.

En aquesta nova edició, que es presenta a un preu reduït de 12.50€, Xavier Mata Oroval, doctor en Filologia Clàssica i professor de llatí­ a secundària, ha dut a terme un treball de traducció i contextualització formidables que acostarà als nous lectors una selecció de vint-i-set relats, entre els quals els episodis seleccionats per a les PAU de Catalunya, acompanyats de les poètiques il·lustracions d’Aitana Carrasco.

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.