El blau entre nosaltres

Ayesha Harruna Attah
nÂş pĂ gines 208
ISBN 978-84-16698-73-8

PVP 17.00

Descarregar
Coberta

La casa de les bessones Hassana i Husseina ha quedat en runes després d’una brutal incursió. Les dues germanes són venudes com a esclaves i inicien un trajecte vital que les portarà a recórrer ciutats i cultures desconegudes a banda i banda de l’oceà: l’una, a la Costa d’Or africana, i l’altra, al Brasil. Allà creixeran amb noves famílies, aprendran a alliberarse dels perills i començaran a conèixer-se de veritat. Connectades, sempre, pels somnis d’aigua que comparteixen. Però es retrobaran algun dia?

A El blau entre nosaltres, l’aclamada escriptora ghanesa Ayesha Harruna Attah ens ofereix una visió colpidora de l’esclavitud per mitjà de les experiències de la Hassana i la Husseina. Una història commovedora que flueix entre els esculls perillosos del tràfic d’esclaus, el racisme i el supremacisme per travessar l’enorme pont de mar blava que ens uneix. Una novel·la que ha estat seleccionada al prestigiós White Ravens i que ens narra un dels episodis més funestos de la humanitat amb els ulls de dues joves audaces que aprenen a créixer desafiant les pròpies pors.

Categoria: Etiquetes: , ,

«M'ha agradat llegir la història de les dues bessones i fer aquest viatge cultural tan bèstia.»
Laia, Els Bookhunters
«ens convida a reflexionar sobre la petjada de limperialisme europeu sobre l'Àfrica»
Vallivana Murgui, Va de Llibres, Levante EMV

Ayesha Harruna Attah

Ayesha Harruna Attah és una escriptora nascuda a Ghana. Va estudiar al Mount Holyoke College, a la Universitat de Colúmbia i a la Universitat de Nova York i es va llicenciar en Bioquímica, Periodisme i Escriptura Creativa. És autora de les novel·les Harmattan Rain, nominada al Commonwealth Writers Prize, Saturdays Shadows i The Hundred Wells of Salaga, finalista del premi William Saroyanque i traduïda a quatre idiomes. Ha publicat a The New York Times, New York Times Magazine, Asymptote i a l’antologia d’escriptors del premi Caine. Actualment, viu al Senegal. Fotografia: Itunu Kuku

Premsa

«Una història commovedora que flueix entre els esculls perillosos del tràfic d’esclaus, el racisme i el supremacisme per travessar l’enorme pont de mar blava que ens uneix.»

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.