Vertigen

Andreas és un periodista grec que ha patit en la pròpia pell la solsida del seu país i el tancament de la televisió pública ERT, de la qual era una de les cares més populars. Els col·legues valencians l’han convidat perquè explique la seua experiència en unes jornades que ha organitzat Nora, la secretària dels professionals de la informació. Al seu costat, i sota l’atenta mirada de Jonlenon, fotògraf de Presidència, assistirà a les intrigues i misèries del procés de tancament de Radiotelevisió Valenciana. Immersos en el ritme frenètic que marquen els esdeveniments, els tres seran víctimes d’un error que els col·locarà a la diana de l’extrema dreta d’ambdues ribes de la Mediterrània.

A Vertigen, s’hi barregen diverses trames que ens arrosseguen cap a la caiguda lliure dels seus protagonistes, però també la d’una societat que s’aboca al caire del precipici. Amb una audaç barreja de realitat i ficció, les autores ens endinsen en els temors, les mesquineses i els anhels que conviuen a la convulsa València dels nostres dies.

Fitxa tècnica
Preu: 
17 €
Pàgines: 
208
Format: 
14 x 21 cm
Primera edició: 
28/03/14
Il·lustració de coberta: 
Eva Vázquez
ISBN: 
978-84-942350-1-6
La crítica diu

Vertigen és una obra valenta que combina amb intel·ligència realitat i ficció en una trama ben construïda i una prosa àgil que mantenen el lector enganxat a les seves pàgines.

Pere Gomila Diari de Menorca

Esperança Camps i Empar Marco han realizado una obra comprometida, explosiva, contundente, que conmueve al lector.

Cultura y algo más

Un llibre que en qualsevol societat amb una bona salut democràtica i cultural es convertiria, sense cap mena de dubte, en un supervendes.

Manel Alonso, Sons de Xaloc

Extrema dreta, corrupció i periodisme s’entrellacen en fons i forma i de resultes ens trobem amb aquest títol que trastorna l’equilibri i et porta de cara a la crua realitat.

Hèctor Serra, Núvol

Un tàndem perfecte per a explicar la convulsa actualitat de València. Una història absolutament real i absolutament inventada, que busca aproximar-se a la veritat des de la ficció, des del conscient i el subconscient

Tere Rodríguez, El Punt Avui