Vertigen

Esperança Camps i Empar Marco
nº pàgines 208
ISBN 978-84-942350-1-6

PVP 17.00

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

 

Andreas és un periodista grec que ha patit en la pròpia pell la solsida del seu país i el tancament de la televisió pública ERT, de la qual era una de les cares més populars. Els col·legues valencians l’han convidat perquè explique la seua experiència en unes jornades que ha organitzat Nora, la secretària dels professionals de la informació. Al seu costat, i sota l’atenta mirada de Jonlenon, fotògraf de Presidència, assistirà a les intrigues i misèries del procés de tancament de Radiotelevisió Valenciana. Immersos en el ritme frenètic que marquen els esdeveniments, els tres seran víctimes d’un error que els col·locarà a la diana de l’extrema dreta d’ambdues ribes de la Mediterrània.

A Vertigen, s’hi barregen diverses trames que ens arrosseguen cap a la caiguda lliure dels seus protagonistes, però també la d’una societat que s’aboca al caire del precipici. Amb una audaç barreja de realitat i ficció, les autores ens endinsen en els temors, les mesquineses i els anhels que conviuen a la convulsa València dels nostres dies.

SKU: 9788494235016 Categoria:

«Els fets que narren són d’una rabiosa actualitat: el tancament de la televisió autonòmica, les decisions d’un president tutelat per Madrid, el drama de l’atur.»
Sergi Castillo

Esperança Camps i Empar Marco

Esperança Camps (Ciutadella de Menorca, 1964) és llicenciada en Ciències de la Informació i escriptora. Ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Des del 1989 és periodista a RTVV, primer a Ràdio 9 i després a Canal 9. Fins ara ha publicat mitja dotzena de novel·les i ha participat en obres col·lectives i reculls de relats. Entre altres premis ha obtingut el de novel·la Ciutat d’Alzira, el de la Crítica dels escriptors valencians o el del Lector de l’Odissea. Manté un dietari a la xarxa www.ecamps.cat. Empar Marco (Godella) és llicenciada en Filologia i periodista. Va ajudar com a tècnica a la creació del Servei de la Dona de la Generalitat Valenciana. En l’àmbit de la comunicació ha estat en diverses empreses: a Radiotelevisió Valenciana i a la Universitat de València; i també ha treballat com a corresponsal de Catalunya Ràdio, l’Avui, La Vanguardia i actualment ho és de TV3. És la primera vegada que publica una novel·la, i ho fa sense perdre de vista que el seu perfil desitjat és el de periodista.

Premsa

«Extrema dreta, corrupció i periodisme s’entrellacen en fons i forma i de resultes ens trobem amb aquest títol que trastorna l’equilibri i et porta de cara a la crua realitat.»
Héctor Serra, NÚVOL
«Un llibre que en qualsevol societat amb una bona salut democràtica i cultural es convertiria, sense cap mena de dubte, en un supervendes »
Manel Alonso, SONS DE XALOC
«Vertigen és una obra valenta que combina amb intel·ligència realitat i ficció en una trama ben construïda i una prosa àgil que mantenen el lector enganxat a les seves pàgines. »
Pere Gomila DIARI DE MENORCA
«Un tàndem perfecte per a explicar la convulsa actualitat de València. Una història absolutament real i absolutament inventada, que busca aproximar-se a la veritat des de la ficció, des del conscient i el subconscient »
Tere Rodríguez, EL PUNT AVUI
«Esperança Camps i Empar Marco han realizado una obra comprometida, explosiva, contundente, que conmueve al lector.»
CULTURA Y ALGO MAS

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.