Una cabana a l’hivern

Tres soldats nazis s’han guanyat el dret de sortir del camp d’extermini enmig del del cru hivern polonès. El seu comandant els ha encarregat capturar jueus i portar-los de tornada. Prefereixen aquesta tasca a la que els espera si es queden al camp: executar-los. Mentre exploren el terreny, completament congelat, recorden les preocupacions quotidianes que han deixat a casa. Però quan localitzen un jove jueu amagat al bosc, topen amb el macabre i cínic dilema moral que els persegueix.

Una cabana a l’hivern és una novel·la profundament commovedora que explica la tragèdia de l’Holocaust des de l’aïllament d’una cabana abandonada en un bosc nevat. Elogiada per la crítica, publicada en diferents països i una de les mereixedores de l’Independent Foreign Book Prize al Regne Unit, aquest extraordinari relat ens sorprèn amb una prosa sòbria però intensament emotiva que ens planteja una inquietant reflexió sobre els límits de la condició humana.

Fitxa tècnica
Preu: 
16.50 €
Pàgines: 
152
Format: 
14 x 21 cm
Primera edició: 
17/11/15
Il·lustració de coberta: 
Jaume Vilardell
ISBN: 
978-84-943736-7-1
La crítica diu

Una obra mestra. Mingarelli ofereix un nou tipus de novel·la sobre l’Holocaust

The Huffington Post

Una novel·la esplèndida. Profundament colpidora

The Independent

Poques vegades s’ha explicat millor la tragèdia de l’Holocaust com en aquest breu relat

The Times

Convoca la por, l’esperança, la bogeria i la humanitat que contenim cadascú de nosaltres

Le Figaro

Una obra mestra de l’horror i l’empatia. Les seves pàgines són tan memorables, tan fosques i tan humanes, que mereixen ser llegides a tot Europa

The Guardian