Una cabana a l’hivern

Hubert Mingarelli
nÂş pĂ gines 152
ISBN 978-84-943736-7-1

PVP 16.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Tres soldats nazis s’han guanyat el dret de sortir del camp d’extermini enmig del del cru hivern polonès. El seu comandant els ha encarregat capturar jueus i portar-los de tornada. Prefereixen aquesta tasca a la que els espera si es queden al camp: executar-los. Mentre exploren el terreny, completament congelat, recorden les preocupacions quotidianes que han deixat a casa. Però quan localitzen un jove jueu amagat al bosc, topen amb el macabre i cínic dilema moral que els persegueix.

Una cabana a l’hivern és una novel·la profundament commovedora que explica la tragèdia de l’Holocaust des de l’aïllament d’una cabana abandonada en un bosc nevat. Elogiada per la crítica, publicada en diferents països i una de les mereixedores de l’Independent Foreign Book Prize al Regne Unit, aquest extraordinari relat ens sorprèn amb una prosa sòbria però intensament emotiva que ens planteja una inquietant reflexió sobre els límits de la condició humana.

SKU: 9788494373671 Categoria:

«Un exemple de com commoure des de la subtilesa, de com explicar l’horror des de la calma, de com convertir en poètic allò aberrant. Pren aires de conte, d’història explicada sense crits ni estridències, amb alenades que m’han recordar a Claudel. És sens dubte una lectura imprescindible perquè el veritable horror no eren els crits, sinó els silencis.»
SĂ“C EL QUE LLEGEIXO

Hubert Mingarelli

Hubert Mingarelli va néixer l’any 1956 a Mont-Saint-Martin (França). Actualment viu en una petita població muntanyenca dels Alps. És autor de nombroses novel·les, llibres de relats i obres juvenils. Amb la novel·la Quatre soldats va guanyar el prestigiós Premi Médicis. Una cabana a l’hivern ha estat aclamada unànimement per la crítica, s’ha publicat en una desena de països i ha estat considerada com una de les millors novel·la no angleses publicades al Regne Unit el 2014.

Premsa

«Convoca la por, l’esperança, la bogeria i la humanitat que contenim cadascú de nosaltres »
LE FIGARO
«Una obra mestra de l’horror i l’empatia. Les seves pàgines són tan memorables, tan fosques i tan humanes, que mereixen ser llegides a tot Europa»
THE GUARDIAN
«Una obra mestra. Mingarelli ofereix un nou tipus de novel·la sobre l’Holocaust»
THE HUFFINGTON POST
«Una novel·la esplèndida. Profundament colpidora»
THE INDEPENDENT
«Poques vegades s’ha explicat millor la tragèdia de l’Holocaust com en aquest breu relat»
THE TIMES

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.