Sobre l’anarquisme

Noam Chomsky
nÂş pĂ gines 192
ISBN 978-84-16698-67-7

PVP 13.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

L’assaig definitiu sobre l’anarquisme, del pensador que el New York Times Book Review descriu com «la veu sobre polĂ­tica exterior mĂ©s llegida del planeta».

Sobre l’anarquisme és un dels llibres fonamentals de Noam Chomsky per posar llum a la seva ideologia, així com la pedra angular per a qualsevol activista o persona interessada a entendre l’anarquisme. Amb la lucidesa que el caracteritza, aquest llibre recull les idees de Chomsky en diferents assajos i entrevistes que ens proporcionen una introducció breu accessible i esperançadora a aquesta filosofia política.

Uns textos en què defensa l’anarquisme com una idea viva i sempre en evolució mentre emfatitza el poder de l’acció col·lectiva per sobre de la individual. Profundament rellevant en aquest temps de crisis, aquesta és una obra bàsica d’un dels pensadors crítics més formidables i influents de la nostra època.

 

TraducciĂł d’Octavi Gil Pujol


«L'essència de l'anarquisme és la convicció que cal atribuir a l'autoritat l’obligació de justificar-se, i que aquesta autoritat s'ha de desmantellar si aquesta obligació no pot ser satisfeta.»
Noam Chomsky
«Però, què és l'anarquisme? No deixem mai de fer-nos la pregunta perquè, com diu Chomsky, som éssers creatius, exploradors i autoperfeccionables, no màquines»
Marc Campos, LA DIRECTA

Noam Chomsky

Noam Chomsky és catedràtic emèrit del Departament de Lingüística i Filosofia de l’Institut Tecnològic de Massachusetts i professor distingit de Lingüística, investigador Agnese Nelms Haury en el Programa de Medi Ambient i Justícia Social de la Universitat d’Arizona. Els seus treballs cabdals en lingüística i filosofia, així com en assaig polític, l’han convertit en un dels pensadors més revellants de l’actualitat. És autor de nombroses obres de gran èxit que han estat traduïdes a desenes d’idiomes d’arreu del món.

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.