Sexualitat en joc

Laura Arcarons, Carlota Coll
n¬ļ p√†gines 184
ISBN 978-84-16698-53-0

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Qu√® entenem per sexualitat? Com s‚Äôha configurat al llarg de la hist√≤ria? Com es construeix el desig? Les dones es masturben menys? Hi ha una manera de follar b√©? El porno t√© conseq√ľ√®ncies en la sexualitat? Qu√® √©s el consentiment? Qu√® hem de fer per millorar la comunicaci√≥ en una trobada sexual? Com em puc responsabilitzar millor de la meva salut sexual? Quina import√†ncia t√© la relaci√≥ amb el cos en la viv√®ncia de la sexualitat?

A Sexualitat en joc, Laura Arcarons i Carlota Coll, de la cooperativa Mandr√†gores, responen sense tab√ļs a aquests i altres interrogants i ens conviden a abordar alguns dels mites existents al voltant de la sexualitat. A partir de la revisi√≥ de les nostres pr√≤pies experi√®ncies, aquest manual b√†sic i did√†ctic ens redescobreix l‚Äôeducaci√≥ sexual des de l‚Äôautoconeixement, la diversitat i el plaer. Un llibre necessari i ple de claus per transformar el model de sexualitat, combatre viol√®ncies i ampliar drets i llibertats personals i col¬∑lectives.

Categoria: Etiquetes: ,

Laura Arcarons

(Barcelona el 1990) és activista feminista, educadora sexual i membre fundadora de la cooperativa Mandràgores. Té estudis de Geologia i de Sexologia i Gènere. Coautora del conte La diversitat és divertida (2020) i del joc eròtic Voluptas (2020).

Carlota Coll

Carlota Coll Gutièrrez (Barcelona el 1992) vinculada a l’activisme en l’educació en el lleure i els casals de joves. Actualment és activista feminista, educadora sexual i membre fundadora de la cooperativa Mandràgores. Té estudis de Ciències ambientals i de Facilitació de grups en la metodologia del Treball de processos. Coautora del conte La diversitat és divertida (2020) i del joc eròtic Voluptas (2020).

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.