Sexualitat en joc

Laura Arcarons, Carlota Coll
nº pàgines 184
ISBN 978-84-16698-53-0

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Què entenem per sexualitat? Com s’ha configurat al llarg de la història? Com es construeix el desig? Les dones es masturben menys? Hi ha una manera de follar bé? El porno té conseqüències en la sexualitat? Què és el consentiment? Què hem de fer per millorar la comunicació en una trobada sexual? Com em puc responsabilitzar millor de la meva salut sexual? Quina importància té la relació amb el cos en la vivència de la sexualitat?

A Sexualitat en joc, Laura Arcarons i Carlota Coll, de la cooperativa Mandràgores, responen sense tabús a aquests i altres interrogants i ens conviden a abordar alguns dels mites existents al voltant de la sexualitat. A partir de la revisió de les nostres pròpies experiències, aquest manual bàsic i didàctic ens redescobreix l’educació sexual des de l’autoconeixement, la diversitat i el plaer. Un llibre necessari i ple de claus per transformar el model de sexualitat, combatre violències i ampliar drets i llibertats personals i col·lectives.

Categoria: Etiquetes: ,

Laura Arcarons

(Barcelona el 1990) és activista feminista, educadora sexual i membre fundadora de la cooperativa Mandràgores. Té estudis de Geologia i de Sexologia i Gènere. Coautora del conte La diversitat és divertida (2020) i del joc eròtic Voluptas (2020).

Carlota Coll

Carlota Coll Gutièrrez (Barcelona el 1992) vinculada a l’activisme en l’educació en el lleure i els casals de joves. Actualment és activista feminista, educadora sexual i membre fundadora de la cooperativa Mandràgores. Té estudis de Ciències ambientals i de Facilitació de grups en la metodologia del Treball de processos. Coautora del conte La diversitat és divertida (2020) i del joc eròtic Voluptas (2020).

Premsa

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.