Quatre dies

Treballar menys per viure en un mĂłn millor
Joan Sanchis
nÂş pĂ gines 168
ISBN 978-84-16698-75-2

PVP 12.50

Descarregar
Coberta

La reducció de la jornada laboral a quatre dies o trenta-dos hores setmanals comença a sacsejar el debat públic. Una proposta que recull el testimoni de les lluites obreres de la Canadenca, que l’any 1919 aconseguiren implantar la jornada de vuit hores diàries. En el complicat context que ens deixa l’acceleració de les múltiples crisis que patim, l’economista Joan Sanchis evidencia en aquest llibre com aquesta reorganització del model productiu és urgent per a conciliar economia, drets socials i sostenibilitat ambiental.

Així mateix, ens ofereix les idees centrals per a encarar el debat en aquest manual bastit d’argumentacions i consells pràctics per a totes les parts implicades. Un bàsic, en definitiva, per a aprendre a treballar menys i millor en benefici de la nostra societat.

Categoria: Etiqueta:

Joan Sanchis

Joan Sanchis és llicenciat en Economia i màster en Política Econòmica i Economia Pública. Amb una trajectòria acadèmica i professional essencialment vinculada a l’àmbit de les polítiques públiques, el treball i la geografia econòmica, ha participat en el disseny dels programes de política pública dirigits a incentivar la reducció de la jornada laboral al País Valencià i a l’Estat espanyol. Actualment, és professor associat d’Economia Aplicada a la Universitat de València i treballa com assessor de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana. Ha col·laborat en diversos mitjans, entre els quals Levante-EMV, La Vanguardia i Valencia Plaza.

Premsa

«Un bàsic per a aprendre a treballar menys i millor en benefici de la nostra societat.»
«La Generalitat té "molt avançat" el pla per a incentivar la jornada laboral de 4 dies»
Entrevista a Joan Sanchis, À PUNT NTC , 23/02/2022
«Cal abordar els efectes negatius de l'entronització del treball»
Entrevista a Joan Sanchis, per Laura MartĂ­nez ELDIARIO.ES, 27/02/2022
«Som més que la nostra feina»
Quan arribin els marcians, TV3, 22/03/2022

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.