Miquel Martí i Pol. Somiar el demà

Miquel Martí i Pol és un dels poetes catalans més populars i estimats de la nostra literatura. Amb motiu del 90 aniversari del seu naixement, el també poeta i periodista Hèctor Serra ha realitzat un gran treball de documentació per homenatjar la seva trajectòria. Una vida marcada pels orígens populars, el treball a la fàbrica, el combat contra l’esclerosi i la incansable militància pels drets socials i nacionals.
En el complicat context històric en què vivim, aquesta obra amb fotografies i documents, reivindica un poeta que amb el seu exemple vital ens va ensenyar a no defallir. Un supervivent que va fer de l’univers poètic un arma invicta. Una veu que continua orientant-nos enmig de crisis i intoleràncies. El poeta humil que va ser capaç de posar paraules als anhels de llibertat de tot un poble.

Fitxa tècnica
Preu: 
19 €
Pàgines: 
168
Format: 
16 x 22,5
Primera edició: 
Setembre 2019
Il·lustració de coberta: 
Eric Setanta
ISBN: 
978-84-16698-30-1
Descàrregues
La crítica diu

Tot, per a confegir una biografia moderna que té la finalitat d’acostar el personatge a les generacions més joves i, a la vegada, redescobrir-lo per a tots aquells que des dels anys setanta s’han emocionat amb els seus poemes.

Sebastià Benassar, VilaWeb