La Fallera Calavera

Durant la celebració de la súper-híper-mega-mascletà, un terrible accident causa la mort d’una fallera de la Cort d’Honor. De seguida, la temuda Alcaldessa i el seu seguici d’assessors s’afanyen a ocultar l’assumpte. Res ha d’espatllar la festa, i la ciutat acabarà oblidant la fallera morta. Però la primavera següent, el cementeri municipal és testimoni d’una resurrecció insospitada: un cadàver amb monyos i vestit de gala sorgeix de la tomba convertit en una criatura sobrenatural. Assedegada de venjança, la Fallera Calavera començarà la seua croada per restablir la justícia i la veritat. I no ho farà sola. Pel camí trobarà la complicitat d’uns altres zombis molt especials: la Delicà de Gandia, el rei Jaume I i una Bellea del Foc apegalosa.

Amb il·lustracions d’Esther Méndez, La Fallera Calavera és una història delirant i plena de sarcasme, un relat fantàstic que naix d’un joc de cartes que ha estat tot un fenomen. Reines de la festa amb cucs i panderoles entre els ossos, polítics arrogants que faran tot el que faça falta per tapar les seues vergonyes, personatges històrics i llegendaris convertits en zombis tendres i matussers… Tots formen part d’aquest univers únic. I terroríficament encantador.

Més informació:

http://www.lafalleracalavera.com/la-fallera-calavera-la-novel-la/

Fitxa tècnica
Preu: 
12.50 €
Pàgines: 
144
Format: 
14 x 21 cm
Primera edició: 
19/01/2015
Il·lustració de coberta: 
Esther Méndez
ISBN: 
978-84-942350-7-8
La crítica diu

Una versió valenciana de The walking dead amb la sàtira, la irreverència i la crítica aguda amb què es vol recuperar la rebel·lia pròpia de la festa fallera.

Levante-EMV

Tot seria diferent si els valencians recordàrem que un dia les falles foren les falles i no una orgia d’adulació sucrosa del poder local. Seria tan diferent que, fins i tot, novel·les com La Fallera Calavera no serien cap sorpresa.

El País

Una obra plena d’humor, tendresa, crítica social i aventures.

El Punt Avui
Video