La Fallera Calavera

Enric Aguilar Almodóvar
nº pàgines 144
ISBN 978-84-942350-7-8

PVP 12.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

Durant la celebració de la súper-híper-mega-mascletà, un terrible accident causa la mort d’una fallera de la Cort d’Honor. De seguida, la temuda Alcaldessa i el seu seguici d’assessors s’afanyen a ocultar l’assumpte. Res ha d’espatllar la festa, i la ciutat acabarà oblidant la fallera morta. Però la primavera següent, el cementeri municipal és testimoni d’una resurrecció insospitada: un cadàver amb monyos i vestit de gala sorgeix de la tomba convertit en una criatura sobrenatural. Assedegada de venjança, la Fallera Calavera començarà la seua croada per restablir la justícia i la veritat. I no ho farà sola. Pel camí trobarà la complicitat d’uns altres zombis molt especials: la Delicà de Gandia, el rei Jaume I i una Bellea del Foc apegalosa.

Amb il·lustracions d’Esther Méndez, La Fallera Calavera és una història delirant i plena de sarcasme, un relat fantàstic que naix d’un joc de cartes que ha estat tot un fenomen. Reines de la festa amb cucs i panderoles entre els ossos, polítics arrogants que faran tot el que faça falta per tapar les seues vergonyes, personatges històrics i llegendaris convertits en zombis tendres i matussers… Tots formen part d’aquest univers únic. I terroríficament encantador.

SKU: 9788494235078 Categoria:

«Ei! Que per Falles, entre glop i glop de cassalla, també es pot llegir La Fallera Calavera»
Eugeni Alemany
«He parat en la pàgina 54 per agafar aire… Ufff… Em té enganxada, la Fallera Calavera!»
Fani Grande

Enric Aguilar Almodóvar

Enric Aguilar Almodóvar va nàixer a Dénia el 1985 i és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Ha treballat en el sector televisiu i de la comunicació. El 2014 edita el seu primer joc de cartes, La Fallera Calavera, amb l’ajuda d’una reeixida campanya de micromecenatge. Arran d'aquest èxit, també publica el 2015, amb Sembra Llibres, una novel·la breu homònima, basada en el joc. Des del 2017 es dedica en exclusiva al sector dels jocs de taula des de la seua pròpia editorial: Zombi Paella.

Premsa

«Una obra plena d’humor, tendresa, crítica social i aventures.»
EL PUNT AVUI
«Una versió valenciana de The walking dead amb la sàtira, la irreverència i la crítica aguda amb què es vol recuperar la rebel·lia pròpia de la festa fallera.»
LEVANTE-EMV
«Tot seria diferent si els valencians recordàrem que un dia les falles foren les falles i no una orgia d’adulació sucrosa del poder local. Seria tan diferent que, fins i tot, novel·les com La Fallera Calavera no serien cap sorpresa»
EL PAÍS
«La sátira copa les pàgines d'aquesta novel·la de ficció, a cavall entre la literatura juvenil i l'adulta.»
LA VANGUARDIA

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.