Algun dia aquest dolor et servirà

Peter Cameron
nº pàgines 224
ISBN 978-84-942350-4-7

PVP 14.50

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir
Proposta
Didàctica

James Sveck és un jove precoç i vulnerable que aprecia profundament el món que l’envolta, però que no té ni idea de com viure-hi. Acaba de complir els divuit i no té intenció de relacionar-se amb la gent de la seva edat. Ni els comprèn ni creu que hi té res en comú. De fet, en James rebutja totes les premisses que governen la societat on viu, incloent-hi donar per fet que anirà a la universitat a la tardor. El que més li agradaria és marxar a viure a algun lloc perdut de l’Oest Mitjà. Però de moment es passa l’estiu treballant a la galeria d’art que la seva mare té a Manhattan, en la qual no entra mai ningú. Allà imagina la identitat que l’ajudarà a escapar-se de la quotidianitat que l’ofega. Encara que res no sortirà com pensava.

La narració de James Sveck ens ofereix una mirada divertida i sarcàstica sobre la seva vida confusa, sobre com una família desestructurada i una psicòloga astuta tracten d’ajudar-lo i sobre com intenta, matusserament, trencar el seu propi aïllament. Considerada una de les millors novel·les de tots els temps sobre Nova York, Algun dia aquest dolor et servirà és una obra aguda i emotiva sobre un jove capaç de qüestionar-se a si mateix, la seva família i el món que li ha tocat viure.

[button content=”COMPRA 14.50€” color=”red” text=”white” url=”https://sembrallibres.com/llibres/?add-to-cart=8040″ openin=”_self”]

SKU: 9788494235047 Categoria:

Peter Cameron

Peter Cameron va néixer a Pompton Plains, Nova Jersey (EUA), el 1959 i es va graduar en Literatura Anglesa al Hamilton College de Nova York. Ha treballat en el món editorial i ha estat professor a diverses universitats nord-americanes, com Columbia, Sarah Lawrence o Yale. Havia publicat diversos relats a The New Yorker abans que el seu primer llibre, un recull titulat D’una manera o d’una altra, veiés la llum el 1986. Des de llavors ha escrit vuit llibres més, entre els quals destaquen les novel·les La ciutat del teu destí, Andorra o Coral Glynn. Algun dia aquest dolor et servirà és la seva obra més coneguda. Ha estat traduïda amb molt d’èxit a diverses llengües i, com altres llibres de l’autor, compta amb una versió cinematogràfica.

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.