Algú com tu

Roald Dahl
nº pàgines 240
ISBN 978-84-16698-08-0

PVP 17.00

Descarregar
Coberta
Comença a
Llegir

Una tranquil·la mestressa de casa que ordeix el crim perfecte. Un vell tatuador arruïnat a qui li plantegen una oferta tan sucosa com enverinada. Un home de negocis perfeccionista que es desespera quan un desagradable personatge li desmunta la rutina quotidiana. Un passatger d’un vaixell que ho arriscarà tot per guanyar una aposta impossible.

A Algú com tu, Roald Dahl explora els conflictes d’identitat i desplega magistralment el seu mortífer i macabre humor negre. Ho fa amb una mirada cínica, penetrant i corrosiva que ens endinsa en la part fosca de personatges quotidians que, inesperadament, col·loca en situacions límit que els empenyen a actuar d’una manera imprevisible. Com ens pot passar a qualsevol de nosaltres. «El mestre absolut dels relats amb final inesperat», com el va qualificar The Observer, aplega en aquest volum alguns dels relats que van formar part de la popular sèrie Alfred Hithcock presenta i que van triomfar també en l’adaptació televisiva d’Històries imprevistes. Una obra amb què celebrem el centenari del naixement d’un dels escriptors més influents i estimats de tots els temps.

SKU: 9788416698080 Categoria:

Roald Dahl

Roald Dahl (Llandaff, Gal·les, 1916 – Oxford, 1990) va ser espia, as de l’aviació de combat, historiador de la xocolata i inventor mèdic. També és l’autor de Charlie i la fàbrica de xocolata, Matilda, El gran amic gegant i un munt d’altres històries brillants. Encara avui dia és considerat un dels millors narradors del món.

Premsa

«L’humor negre impera a cada una de les condensacions de trames que dóna lloc a un conte. Dahl juga amb el ritme i la incertesa i aquí sí que crea personatges complexos que no sabem si odiar, estimar o compadir. Cada relat t’endinsa a una realitat diferent i, més enllà d’un simple divertimento, trobem històries plenes de crítica social, retrats de la faceta humana més dura i tendra que contraposaran als personatges i als lectors.»
LA DIRECTA
«El mestre absolut dels relats amb final inesperat.»
THE OBSERVER
«A les narracions que conformen el llibre, Dahl juga a posar els personatges contra les cordes enfrontant-los a situacions límit que esclaten enmig de la seua vida quotidiana. Com més canònica i tradicional és l’escena inicial –una idíl·lica estampa matrimonial, una plàcida jornada de joc infantil, l’atenta visita del doctor a la casa d’un pacient–, més desproporcionada és la resposta que s’acaba generant.»
CULTURPLAZA
«Així, [Roald Dahl] torna a representar l’adult com un món desbaratat, un tant absurd i que juga amb les aparences, i és precisament aquesta deconstrucció de l’adultesa la que exerceix una perversa fascinació en el lector. Sempre sense perdre el to sarcàstic i maliciosament divertit, Dahl ens presenta un univers on sovint es produeix un joc entre realitat i aparença, amb una tensió permanentment implícita darrere d’una màscara de fingida harmonia.»
SAÓ

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.