Publicat el

Ramon Llull a trav茅s de Roc Casagran

El proper 4 de juny, Sembra Llibres posarem a la venda una obra ben especial: el Llibre de les b猫sties de Ramon Llull. Un cl脿ssic indiscutible de les nostres lletres que adopta una vig猫ncia inquietant en la relectura que ha realitzat l鈥檈scriptor Roc Casagran, una de les veus amb m茅s projecci贸 de les nostres lletres.

Amb la seua versi贸, ens endinsarem en el sistema de jerarquies i classismes dels r猫gims medievals per saber si hem evolucionat com a esp猫cie. Entendrem el joc de maquinacions i mis猫ries que encara avui envolten els centres de poder. Ens observarem en el mirall d鈥檜ns animals que sovint s贸n el que no semblen per intuir les facetes m茅s tenebroses de la condici贸 humana. Per貌, sobretot, gaudirem de les arts de seducci贸 d鈥檃questa obra fonamental de la nostra literatura que ha captivat generacions de lectors des del segle XIII fins a l鈥檃ctualitat.

Tota una joia que Sembra Llibres publiquem en una edici贸 acurada que, a m茅s, compta amb les suggeridores il路lustracions de la reconeguda artista valenciana Aitana Carrasco. La tardor d鈥檃quest 2015 comen莽a la commemoraci贸 oficial de l鈥Any Llull.

Subscriu-te al butllet铆 de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.